Hagyó Miklós is a neje nevére vásárol…

Hagyó Miklós, a Demszky-éra főpolgármester-helyettese volt.

Róla szólt többek között a Nokiás dobozos csomagküldő szolgálat, vagyis a készpénz állítólag abban utazott. A következmények nélküli országban azt is megúszta, hogy az eljárás alatt a vagyont a család nevére íratta át. Most ő is a neje nevére vásárol, mint L. Simon László és a többiek.

Jelentős összeget nyert a strasbourgi bíróságon euróban azért, mert a fogda fala penészes volt… Azt is kifizették neki az adónkból. „Jogosnak találta Hagyó Miklós egykori főpolgármester-helyettesnek a fogva tartása körülményei miatt tett panaszai többségét a strasbourgi székhelyű Emberi Jogok Európai Bírósága kedden meghozott ítéletében, amelyben 12 500 euró nem vagyoni jellegű kártérítés és 6000 euró perköltség (kb. 3 750 000 és 1 800 000 forint) megfizetésére kötelezte a magyar államot.” – írta akkoriban az egyik internetes portál.

Hogy miben is utazik mostanában Hagyó, jobbikos megállapítással ITT

Békéscsaba, 2016. április 1.

F. I.

Emlékeztető: „Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba. Ezzel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja egy nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen a Heteknek elmondta: szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek.” (Részlet Morvay Péter: Magyarország elrablása – Offshore számlákon az államadósság duplája című írásából) Ennek sem lett következménye, legfeljebb annyi, hogy időközben még néhány milliárd dollár kivándorolt! A hatalom engedélyével, immár nemzeti alapon!

 

 

 


Forrás:sokkaljobb.hu
Tovább a cikkre »