Hagyjuk már a szerb átkot!

Nem létezik, Benedekék bizonyították az elmúlt években. A favorittal kezdenek pólósaink Rióban, kövesse az MNO-n percről percre.

– A csoport: Magyarország–Szerbia, 14.00 (magyar idő), Maria Lenk Uszoda, Rio de Janeiro
– További csoportellenfeleink: Görögország, Japán, Ausztrália, Brazília
– A magyar csapat kerete:

Kapusok: Decker Attila, Nagy Viktor.
Mezőnyjátékosok: Decker Ádám, Erdélyi Balázs, Hárai Balázs, Hosnyánszky Norbert, Kis Gábor, Manhercz Krisztián, Szivós Márton, Varga Dániel, Varga Dénes, Vámos Márton, Zalánki Gergő. A csapattal edz még Tóth Márton.
– A magyar csapat teljes olimpiai programja!

12:46Szerbia meglepetésre vereséggel hangolt az olimpiára. Barátságos találkozón az olaszok egyetlen góllal legyőzték őket július végén. Ezt ők pontosan a meccs lefújását követően el is felejtették, nem valószínű, hogy megingatta a saját magukba vetett hitet. Mi napokkal azelőtt mérkőztünk velük, és az utóbbi idők legszorosabb meccsék játszottuk velük, csak 12-11-re kaptunk ki tőlük, úgy, hogy az első két negyedben simán vezettünk. Az elmúlt két évben mindig vertek minket, utoljára a 2014-es budapesti Eb-n sikerült két vállra fektetni őket a csoportmeccsen.12:45Köszöntjük kedves olvasóinkat, a magyar vízilabdások megkezdik szereplésüket az olimpián. Nehezebb ellenfél nem akadhatott volna az utunkba: a világ- és Európa-bajnok Szerbiával játszunk első csoportmeccsünkön (A csoport).


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »