Habony barátnője ezúttal Abu-Dzabiból posztolt képet

Habony barátnője ezúttal Abu-Dzabiból posztolt képet

Nagy Boglárka, Habony Árpád állítólagos barátnője érdekes képekkel szórta tele az Instagram-fiókját. A mai nap Abu-Dzabiból lőtte világgá az internetes képmegosztón fekete ruhába és habkönnyű kendőbe rejtett önmagát (feltehetően a kép vadiúj, de ebben nem lehetünk biztosak).

A felvétel az Egyesült Arab Emírségek fővárosában található Zájed sejk mecsetben készült, az Instgram-bejegyzést alapul véve szombaton.

Az egyszerre 40 ezer hívő befogadására alkalmas épület hivatalosan 2007-ben az iszlám ramadán hónapban nyílt meg, de Abu-Dzabi ezekben a napokból másról is híres:  a hétvégén Fomra 1-es futamot tartanak itt, szombaton volt az időmérő. Arról nincsenek információink, hogy vajon Habony Árpád a helyszínen tartózkodik-e kedvesével.

Habony barátnője a múlt héten azzal került a sajtóba, hogy a londoni Sotheby’s Aukciósház november 30-ai aukciójának kínálatában szerepelt egyik képével. A 444.hu cikke szerint hazai műértő körökben általános meglepetést keltett, hogy a 24 éves pályakezdő festőnő („aki – egyelőre- itthon se nem kifejezetten elismert, se nem igazán befutott, viszont mindenki ismeri a nevét a bulvárlapokból”) ott szerepelt a befutott kortárs alkotókat tartalmazó listán.

Egyre inkább úgy tűnik, Nagy Boglárka csatlakozik azokhoz a politikusfeleségekhez, politikusbarátnőkhöz, akik Instagramjukon rendszeresen tesznek közzé felvételeket, fényűző életmódjukat dokumentálandó.

Ismeretes, Vajna Tímea, Andy Vajna felesége is rendszeresen iriggyé teszi az internet népét posztjaival. Számos, a gazdagok által látogatott külföldi helyszínt követően ő legutóbb a budapesti Aria Hotel pink bársonnyal bevont ágyán pózolt. Annak, aki a Szent István Bazilika szomszédságában található hotelben szeretne tölteni egy felejthetetlen éjszakát, mélyen a zsebébe kell nyúlnia, 131 550 forintba kerül ugyanis egy éjszaka. Ha elég gyors, most az egyik utazásokat hirdető oldalon akár 20 ezer forint kedvezménnyel is lecsaphat az ajánlatra.

Rogán Antal felesége is előszeretettel posztolgat a közösségi oldalakra. Tavaly karácsonykor például közös családi képpel örvendeztette meg az internet népét. Az újságírók természetesen nem tudtak elmenni amellett, hogy Rogán Cecília barátnőjéhez, Sarka Katáéhoz nagyon hasonló családi képpel rukkolt elő. Sarka Kata, Hajdú Péter felesége egyébként Rogán Antal feleségével, Rogán Cecíliával alapított közös céget, amely a jövőben rádiószolgáltatást is nyújthat. 


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »