Ha nyugat-európai munkakörülmények között dolgoznál, célozd be Szombathelyt (x)

Ha egy jó állásért, jobb fizetésért és jobb munkakörülményekért nyugatra indulnál, elég csak a Magyarország nyugati végéig menni: vedd célba Szombathelyt, ahol a nemzetközi TDK csoport európai fejlesztő- és gyártóközpontjában, az EPCOS-nál GÉPKEZELŐ és GÉPBEÁLLÍTÓ állásokra jelentkezhetsz.

Válaszd azt a munkahelyet, ahol nyugat-európai juttatásokért, nyugat-európai munkakörülmények között dolgozhatsz, de magyarul beszélhetsz, egy nagyon tiszta, élhető és barátságos nyugat-magyarországi városban, Szombathelyen. Jelentkezz az EPCOS GÉPKEZELŐ vagy GÉPBEÁLLÍTÓ állásainak egyikére. Miért?

1. Az EPCOS a Nyugat-Dunántúl egyik legnagyobb munkáltatója. 
2. Az EPCOS 20 éve működik Szombathelyen, hosszú távra tervez a városban.
3. Az EPCOS biztos munkahely.
4. Az EPCOS-nál több mint 2300-an dolgoznak, és a vállalat folyamatosan bővül.
5. Az EPCOS-nál nem csak a munkád, Te magad is számítasz. A vállalat minden kollégájára odafigyel.
6. Az EPCOS olyan „okosautós alkalmazásokhoz” fejleszt és gyárt elektronikai alkatrészeket Szombathelyen, mint a teljes kulcs nélküli nyitás és indítás, az optikai parkolást segítő rendszerek, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszerek, vagy a különféle táblafelismerők.
7. Az EPCOS-nál tiszta, kényelmes, igényes körülmények között dolgozhatsz.
8. Az EPCOS-nál könnyű fizikai munkát végzel.
9. Az EPCOS-nál van előrelépési lehetőség.
10. Szombathelyen jó élni, jó dolgozni.

A részletekről kérj személyes tájékoztatást. Hívd a +36 94 509 515 vagy a +36 30 587 5268-as telefonszámot, vagy jelentkezz a whc.szombathely@whc.hu e-mail címen.NÉZZ BE AZ EPCOS-HOZ

Nézd végig a képgalériát, ismerd meg közelebbről leendő munkahelyed, és jelentkezz az EPCOS GÉPKEZELŐ vagy GÉPBEÁLLÍTÓ állásainak egyikére. A részletekről kérj személyes tájékoztatást. Hívd a +36 94 509 515 vagy a +36 30 587 5268-as telefonszámot, vagy jelentkezz a whc.szombathely@whc.hu e-mail címen.

Rovatok: GazdaságTelepülés: MagyarországCímkék: munkalehetőség, munkáltató, Magyarország, gazdaságForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »