Ha kizárják őket az egyetemről, fajüldözésről ordítanak

Németországban ivóvíz, élelmiszer és gyógyszerek felhalmozását javasolják a lakosságnak, derül ki a legfrissebb jelentésekből. Ide vezetett a liberalizmus, mondhatnók. Joggal.

A Magyar Nemzet tegnapi száma arról számol be, hogy a berlini szövetségi parlament több pontra kiterjedő stratégiai tervezete felszólítja a lakosságot otthoni élelmiszerkészlete feltöltésére annak érdekében, hogy krízishelyzetben állami támogatás nélkül legalább tíz napon keresztül el tudja magát látni.

Egy ilyen tervezet megszületését nemcsak egy természeti katasztrófa indokolja, hanem a migránsok okozta terrorizmus is. Sőt ez utóbbi még inkább. Sőt az új védelmi terv azzal is számol, hogy ha szükséges – például külső támadás esetén –, visszaállítják a sorkötelezettséget, amit 2011-ben töröltek el.

Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy Európa, benne főleg Franciaország és Németország iszlám alá gyűrése messzemenően nem mai keletű folyamat, s hogy mennyire nem, mutatja egy 1970-es idézet:

„A menzán szép szőke lányok és rengeteg arab. Tóth azt mondja, egész nap itt lógnak. A német államtól ösztöndíjat kapnak-ez a nemetek kisebbrendűségi érzése: hogy ugye ők már nem rasszisták, támogatják a színeseket. De ezek nem tanulnak, tíz évig is elcsücsülnek itt, a vizsgáikat nem teszik le, és ha valamelyiket kizárják ezért az egyetemről, ordítanak, hogy fajüldözés. Közben folyton a menzán lógnak, szidják a németeket, hogy nem elég forradalmárok, és időnként bombát dobnak egy zsidó aggmenhelyre, vagy felrobbantanak néhány repülőgépet. Az El Fatahnak München és Frankfurt a legfőbb európai támaszai. Istenem, és ezek a mi szövetségeseink!.”

Mindezt nem más írta „Naplójá”-ban, mint Karinthy Ferenc (2. kötet. Budapest, 1993. Littoria Kiadó, 32. old.). Negyvenöt évvel ezelőtt tehát már ez volt a helyzet Németországban…


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »