Ha ez igaz, totális állami bűnözésről beszélhetünk – Állítólag Welsz Tamás él és hazajött az MNB-alapítványok pénzét eltüntetni

Mottó: Ebben az országban bármi megtörténhet, de annak az ellenkezője is.

Az itt olvasható anyag valóságtartalmáról bizonyosságot szerezni nem tudtunk. Egyben azonban biztosak vagyunk, valami nagyon bűzlik az MNB és az UniCredit Bank körül. Azt is megszoktuk már, hogy az állami médiumokból ömlik a sikerpropaganda, miközben ha kimész az utcára és egyszerű emberekkel szóba elegyedsz, egy teljesen más kép tárul eléd. Nos, ennek a tapasztalatnak a birtokában tesszük közzé az alábbi anyagot. Ha az információk és a leírt összefüggések nem valósak, hanem kifejezetten kreáltak, ezt az anyagot azonnal eltüntetjük oldalunkról. Viszont, ha igazak, borzalmas nagy baj van, de még mekkora!

Egy fiatalember, Orbán Tamás Péter Facebook bejegyzésében azt folyamatot ismerteti, amiben a devizakárosultak pénzét igyekszik eltüntetni az MNB az UniCredit Bank, valamint az OTP segítségével. Az ügyben Orbán Tamás Péter a legfőbb ügyésznél, Polt Péternél élt feljelentéssel az UniCredit Banknál történt pénzmosás alapos gyanújával.

Maga a Facebook bejegyzés egy levél, amely lejjebb olvasható. Azonban előtte mindenképpen érdemes megnézni két videót, hogy könnyebben megértsük azt a folyamatot, amely évek óta zajlik a bankszektorban, és amelynek legnagyobb károsultjai azok a kisemberek, akik óriási összegeket buktak el a devizahiteleken, valamint a Quaestor megborulásakor.

 

Címzett: Dr. —————————————————részére
Tárgy: Welsz Tamás él és hazajött a MNB-alapítványok pénzét eltüntetni
Dátum: 2016-10-20

Tisztelt———————-!
Alulírott Orbán Tamás Péter az október 17.-ei levelem elolvasást ajánlom Önnek mindjárt az elején. Ekkor egy átfogó képet fog kapni, amivel már lehet értelmezni e levél többi pontját is.

Kronológiai sorrend

2010-től kezdve elkezd beérkezni az UniCredit Bankba az amerikai AIG Biztosítótól azon fedezeti (swap) ügyleteknek az ellenértéke, amelyeket azért kötöttek a devizahitelezésben érintett magyar bankok, hogy ha elmozdul az árfolyam, akkor a veszteségeiket kompenzálják. 700 milliárd Ft érkezett a Patai Mihály Bankszövetségi Elnök vezette UniCreditbe, ahol tanácsadója 2010 áprilisáig Matolcsy György úr volt. Nyilván ő is tudott a pénz érkezéséről, és tudta, hogy rövidesen miniszter, majd pedig jegybankelnök lesz belőle, ahogy ezt a sajtó akkoriban már előre jelezte is. Matolcsy György tehát elment NGM-ba, majd 2013-től az MNB Elnöke lett. Ekkor megalakulnak a jegybanki Pallas Athéné-alapítványok, továbbiakban PA-k.

Eközben 2013-ban egy kalandor, a Panamából csalás miatt menekülni kényszerülő Welsz Tamás felfedezi, hogy 100 panamai céget Magyarországon hamis papírokkal árusítanak. Mivel 2013 októberében az ORFK-n feljelentést tesz ismeretlen tettes ellen ezeknek a cégeknek az ügyében, ezért váratlan lehetőség nyílik a Matolcsy – Patai páros előtt.

A lényeg a következő: a 700 milliárd Ft-ot tradeltetik az UniCreditbe való beérkezésétől kezdve. A keletkező hasznot el kell valahova tenni, mert a bank mérlegfőösszegét indokolatlanul megemelné. Ennek a pénznek eltüntetéséhez az UniCredit jól bejáratott, közel húsz éves liechtensteini pénzmosási útvonala szolgál segítségül. A liechtensteini Valartishoz kiutalt pénzek továbbutalásra kerülnek majd egy végleges számlára. Ezt a végleges fogadóoldali számlakezelést ajánlják fel Welsz Tamásnak a következőért cserébe:
– Kiállsz az MSZP mögül, hogy mi ki tudjuk lőni Simon Gábort. Nyilvánosan meghalsz, és eltűnsz Ázsiában azért, hogy a 100 panamai céggel tudjál dolgozni a mi érdekünkben.
Welsznek bőven van a füle mögött annyi, hogy belemenjen az alkuba, és megtegye ezt a hatalomnak.

2014. március 10.-én a rendőrautóban elvileg meghal Welsz Tamás. Az apja sem látja még két hónap múlva sem a fia holttestét. Valójában lelépett az Indiai-óceán kis szigeteire, a Seychelle-; a Maldív-szigetekre és Mauritiusra. Ezen háromszögön belül mozog. A Maldív-szigeteken a magyar kormány nem egy tagja felkereste őt az elmúlt két évben, legalább öt miniszter is. De Welsznek a fő kapcsolattartója az MNB-vel Vajda Zita India-kutató. Simon Gábort pedig idehaza a választások előtt letartóztatják, mert az ő bissau-guineai útlevelét „megtalálják” Welsz Tamás páncélszekrényében.

2014. április 06.-án győz a Fidesz, és április 24.-én az MNB a kéthetes kötvényeit kéthetes betétekké alakítja. Az UniCredit Bankból pedig a mérleg tanúsága szerint 656 milliárd Ft-ot elutaltak az MNB-be. Nem 700 milliárdot, hanem 150 millió USD-nyi forinttal kevesebbet, 656 milliárd Ft-ot. A PA-k fürdenek a pénzben, Vajda Zita utazgat Indiába, illetve melléje a Maldív-szigetekre, ahol tartja a kapcsolatot Welsszel az MNB érdekében. Minden szép, süt a nap.

De 2015 elején a svájci jegybank elengedi a frank árfolyamát az euróval szemben, és itthon bedöntik a Buda-Cash, a Hungária, és a Quaestor-brókerházakat. Elindul egy nem várt folyamat. A Quaestorosok pénzét eddig is tradelték, de most nem adják vissza nekik. A beszedett pénzek, illetve a tradelés kifizetési oldala között óriási rés tátong. Kivenni a pénz a tradelésből nem akarják, másik oldalon viszont a kifosztott emberek a pénzüket követelik. A kormányzatban valaki megemlít egy, a magyar bankszektorban három éve keringő ajánlatot: nagy mennyiségű dollárbankjegyet lehet 20-30%-os kedvezménnyel behozni az országba, de euro-átutalást kérnek cserébe. Mi lenne, ha behoznánk belőle jó sokat, eltennénk valamelyik bankba, és erre fedezeti igazolásokat, bondokat bocsátanánk ki? Amit aztán be lehet tolni a tradelésből kivont tőke helyére, ha mégis ki kell fizetni a károsultakat? Remek, legyen! Meglépik ezt a lépést 2015 októberében először, és 2016 júniusában másodszor. A kormánygép nagymennyiségű amerikai dollárbankjegyet hoz be Indokínából. A pénzt Szemerey Tamás Növekedési Hitel Bankjában rakják le. Ez egy egyablakos bank, ami képtelen lenne igazolni mérlegfőösszegében ezeket a nagy összegeket. Ezért beiktatják a folyamatba az UniCredit Bankot, amely már ki tud állítani szükség esetén bondokat, hiszen neki csak azt kell igazolni a külső ellenőrző szervek felé, hogy a NHB kérésére kibocsátott bondja mögött van dollárfedezet. Ezt egymás közt a két bank lepapírozza. Ellenőrizni úgyis a Patai Mihály Bankszövetségi Elnök, illetve a felügyeleti szervként működő MNB-t vezető Matolcsy György fogja…. Ugyanekkor, októberben mondja Dr. Zombor Gábor volt államtitkár a kecskeméti Quaestor-károsultaknak: ha sokáig tiltakoznak, ki fogják őket fizetni. Érdekes egybeesés, nem? Amikor biztosan van már másik tradelési fedezet, akkor meg merik ígérni a kifizetést a károsultaknak.

Hírdetés

Majd 2016. október 10.-én megírta a Magyar Nemzet, hogy a 6 PA alapítvány nem ad le jelentést a MNB felé. Persze, mert semmivel nem indokolható nagy összegű pénzmozgásokat folytatnak, hiszen ömlik rájuk a tradelés haszna. De ezt is tovább kell valahova utalni. Marad az UniCredit Bank pénzmosási útvonala a liechtensteini Valartis Bankhoz, onnan pedig tovább a Maldív-szigetekre, Seychelle-re illetve Mauritiusra. Ahol a magyar kormány megbízottjaként Welsz Tamás fogadja ezeket a pénzeket, nyilván a 100 panamai cégnek itt van szerepe. Ezeknek az ismerője Welsz Tamás, és ez volt a hatalommal kötött alkujának az alapja. De jön egy nem várt hiba.

Még szeptember 08.-án kiderül a nyilvánosság számára Vajda Zita személye. Elindul a lavina. Welsz Tamás már szeptember 30.-án feltűnik Budapesten egy fekete Mercedes Vito-ban, és nem is megy vissza keletre. Dehogy megy, nagyon kell ő most!! Már október 04.-ei levelemben Orbán Viktor miniszterelnök úrnak leírtam, hogy Vajda Zita bajlós árny a múltból: merre járkál Ő az Indiákon? Erre fel másnap, 2016. október 05.-én kiderül, hogy Patai Mihálynál lakik a válófélben lévő Matolcsy György. Majd október 06.-án és 07.-én az OTP rendszere leáll. Ön nálam jobban tudja, hogy az OTP számítástechnikai rendszere szimbiózisban működik a magyar Giro Zrt-jével, mivel kicsi az ország, nem érte volna meg egy független rendszert kiépíteni 1992-ben. Vagyis a magyar Giro Zrt – nél kellett két napig éjt nappallá téve dolgozni azon, hogy eltüntessék a Vajda Zita – Welsz Tamás –Valartis – UniCredit – PA útvonal minden bizonyítékát, több tízezer itthoni átutalást, és külföldre utalást egyaránt. Ne feledjük: ezekben a napokban a SWIFT-kódok sem működtek!!

Nem valami rendszerzavar volt az OTP-ben, Csányi Sándor igen nagy szívességet tett a Patai Mihály- Matolcsy György párosnak, és azoknak, akik a kb. 2000 milliárd Ft-ra hízott tradelési nyereség nyomát tüntetnék el.

Welsz Paár Tamás azért van itthon hetek óta, mert a pénzt gyorsan ki kell pumpálni az MNB-ből, és az UniCreditből. Mert WELSZ TAMÁS tegnap, 2016. október 19.-én 17:02-kor egy fehér Porsche Panamera-val araszolt a dugóban a Nyugati Téren, de sajnos csak hátulról sikerült lefotózni a kocsiját. Levágatta a haját, de az orra és mélyen ülő szemei elárulták. Anno a Logodi utcában is ilyen sötét tekintete volt, meg ott is Panamera – val mászkált, bár más színűvel. Ennek a tegnapi fehérnek a rendszáma valószínűleg a XXX-000 lehetett, de alig volt időm fotózni és jegyezni is a látottakat.

Itt a kisemberektől ellopott pénzzel tőzsdéznek, és gyártanak pénzt az urak maguknak. Kb. 2000 milliárd Ft-ot kerestek vele. Tudom, hogy nincs gazdasági növekedés, de a kisemberek ennek kárát többszörösen érzik. Ennek az összegnek a fele is 1000 milliárd Ft. Romániában a felvételkori árfolyamon váltják át frankhiteleket lejre. Nálunk miért a bankszektor irányítja az országot a háttérből? Ekkora úr itt ez a Csányi Sándor, hogy még mindig ő dönt? Most tett egy hatalmas szívességet a Kormánynak október 06-07.-én. Mit fog ő ezért cserébe kérni egy napon Orbán Viktor miniszterelnök úrtól? az én fejemet?—————-?

Összegzés

A hétfői beadványomra gyorsan és kézzel kellett felsorolnom az aznapi, tehát a 2016-10-17.-ei dél körüli eseménysort, de itt most megint ideírom:

2016. október 17.-én hétfőn 11:10-kor bevittem a V. ker Markó utcába a Legfőbb Ügyésznek, Polt Péter Úrnak címzett 7 oldalas feljelentésemet, mely a Matolcsy – Patai kapcsolat lényegét taglalja – pénzmosás gyanúja az UniCreditben címmel. Itt érkeztettem egy példányt, majd ezzel elmentem egy fénymásolóba, és lemásoltam, hogy a másolaton látszódjon az ügyészségi érkeztető körbélyegző.

Utána
11:47-kor az MNB-ben érkeztettem egy példányt, majd megint elmentem egy fénymásolóba, ahol a már két érkeztetett bélyegzőt tartalmazó beadványomat fénymásoltam le.

12:15-kor ezt vittem be és adtam le az UniCreditnél. Utána a Hercegprímás utcai SZTK-ba mentem, mert ott van wifi elérhetőség.

Majd húsz perc múlva,
12:43-kor léptem ki az ajtón, és ekkor ment el előttem, majd lépett be a szembe lévő Gustolato étterembe Polt Péter és neje, Polt – Palásthy Mariann, aki az MNB személyzeti ügyekért felelős vezetője. Több mint idegesek voltak mindketten. Sajnos a három testőr jelenléte megakadályozott egy igazán izgalmas csoportkép elkészítésében. Gyalog jöttek az MNB felől, hiszen a LUS-496-os rendszámú szolgálati fekete A8-as Audi a Bazilika oldalán parkolva várta őket, érkezési irányukkal ellentétes oldalon. Egyirányú a Hercegprímás utca az MNB felé.

Nyilván volt mit megbeszélniük. Polt-Palásthy Mariann tevőleges résztvevője a fent leírt pénzmosásnak, és több helyről érkező hatalmas havi jövedelmein keresztül fő haszonélvezője is egyben. A férje, Polt Péter legfőbb ügyész már csak ezért sem lehet tárgyilagos, pártatlan és független mindezen bűncselekmények megítélésében.

Ezért fordultam Önhöz.

kmf. Tisztelettel:

Elérhetőségeim: +36 20 48 89 051
Email-cím: [email protected] Orbán Tamás Péter

Eredeti bejegyzés ITT olvasható

Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Kategória:Belföld, Hírek, Publicisztika


Forrás:internetfigyelo.wordpress.com
Tovább a cikkre »