Gyurcsány és Fodor egységbe forrt

Gyurcsány és Fodor egységbe forrt

Üzenjük a „demokratikus” ellenzéknek, hogy ők is megértsék!

A DK mindenkit arra kér: maradjon távol az őszi EU-ellenes népszavazástól, amely “ürügyet adhatna a kormánynak az EU-ból való kilépésre”. Az ellenzéki párt szerint a távolmaradás is szavazat: “aki távol marad, az Magyarország EU-ban maradására szavaz”.
 

Fodor Gábor a Magyar Liberális Párt elnöke is úgy látja: a Fidesz az Európai Unióból való kilépést készíti elő.

 

Az október 2-ra kiírt népszavazás az ellenzéki véleményekkel ellentétben a Brüsszel által meghatározott kötelező betelepítési kvótáról hivatott határozott véleményt mondani.

 
A kérdés úgy szól:
 
„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?”
 
A kormány álláspontja világos: az emberek feje fölött, az emberek véleményével ellentétes módon nem lehet döntéseket hozni. 

Hírdetés

 
Ilyen módon a tekintélyes amerikai PEW intézet legutóbbi felmérését nem ártott volna tanulmányoznia az igen tisztelt ellenzéknek. 
 
Az adatokból kiderül ugyanis, hogy Lengyelország után (72%) Magyarországon (61 %) vélekednek az emberek leginkább kedvezően az EU-ról.
 
Úgy látszik, a magát előszeretettel „demokratikusnak” nevező ellenzék mégsem érti a demokrácia lényegét.
 

Hiszen itthon elsumákolja, hogy mit is gondol a kényszerbetelepítésről, de az EP-ben támogatja azt.

 
Lehet, hogy ki kellene egészíteni az országos népszavazási kampányt egy új plakáttal, melynek így szólna a szavazásra buzdító mondata:
 
Üzenjük a „demokratikus” ellenzéknek, hogy ők is megértsék!
 
Csépányi Balázs

Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »