Gyorséttermet adott át a polgármester

Érden nem lehet visszaforgatni az idő kerekét. Véget ért a XX. század a városban, végre (újabb) gyorsétterem nyílik a városban.

Érden a fejlődés íve letagadhatatlan, ezt jelzi, hogy új stadion kap a város, valamint megnyílt az új gyorsétterem, amit T. Mészáros András polgármester adott át. De az is kiderült, hogy azért jó az új gyorsétterem, mert a város nyitott a fiatalok felé, hiszen itt – most kapaszkodjanak bele a tányérba, bográcsba –

a fiatalok összejöhetnek iskola után, a szabadidejükben.

Az Érdmost portálon megjelent tudósításból kiderül: a hivatalos megnyitón, délelőtt a város és a fejlesztés prominens képviselői mondtak köszöntőbeszédet: T. Mészáros András, Érd polgármestere; az a bizonyos gyorséterem hálózat magyarországi üzemeltetője, és még egy-két fejes.

T. Mészáros András polgármester üdvözölte a két új vállalkozást (a másik egy benzinkút), amelyek új munkahelyeket teremtenek Érden (szükség is van rá, mivel a várost szerencsére nem érintette a szocialista nagyipar leépülése, lévén még az iparosítás is elkerülte a várost -a szerk.). A polgármester azt is hangsúlyozta, hogy a város kapuját nagy mértékben színesíti az új gyorsétterem és a kezelő nélküli benzinkút, hisz korábban a terület elhanyagolt és csúnya volt.

fgh

Az Esemény. Fotó: Érdmost

T. Mészáros András megköszönte a nevezett gyorsétterem támogatását, hiszen például az érdi kézilabda-csapatot is támogatták.

A fél várost lázbahozó eseményen részt vett Tomka Lilla, az Érdi Ifjúsági Önkormányzat polgármestere is, aki arra hívta fel a figyelmet, hogy a város egyre nyitottabb a fiatalok felé, hisz az új étterem is egy olyan találkozási pont, ahol a fiatalok összejöhetnek iskola után, vagy szabadidejükben.

Ennél már csak az lett volna jobb, ha az egészséges táplálkozás fontosságára is felhívják a figyelmet, vagy a gyorséttermi karrierlehetőségekre.

A megnyitón viszont mélyen hallgattak arról, hogy eközben a kocsmák sorra zárnak be a városban. Bezzeg az én időmben, amikor számos vendéglátóipari egység közül választhattunk, ahol ugye a fiatalok összejöhettek iskola után, vagy szabadidejükben.

És eközben boldogok voltunk.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »