Gyöngyös – Íjászverseny

Gyöngyös, Sport utca 1. (Energia Sportpálya)Helyszín: Heves megyeIdőpont: 2016. augusztus 28. – 10:00

A Jobbik IT Nemzetpolitikai Kabinet és Hagyományőrző Tagozat szervezésében megrendezésre kerül augusztus 28-i jótékonysági íjászverseny, melyre Kézdivásárhely testvértelepülésén, Gyöngyösön kerül sor.

http://alfahir.hu/jotekonysagi_ijaszversenyt_tartanak_a_szekely_hazafiakert

A két meghurcolt székely hazafi, Beke István és Szőcs Zoltán, ma már családjaik körében lehetnek, ám a koholt vádakat korántsem ejtették, továbbra is ott lebeg a fejük felett a terrorizmus vádja és a hosszú börtönévek. Mindez történik azért, mert érvényesíteni szerették volna szülőföldjükön az önrendelkezést és nyíltan kiálltak Székelyföld autonómiája mellett.

És bár a börtönfalak helyett házi őrizetben védekezhetnek, az ügyvédi költségek még most is nagy terhet rónak a család vállára.

A Jobbik IT fontosnak érzi, hogy kiálljon mellettük, segítse őket és családjukat lehetőségeink szerint. A jótékonysági rendezvényen a nevezési díjakból befolyó összeget és adományokat a két család megsegítésére ajánljuk fel.

A íjászversenyen való részvételhez előzetes regisztráció nem szükséges.

Kérlek, hogy a rendezvény céljának teljesülése érdekében, a környezetedben hagyományt ápoló személyeknek, egyesületeknek jelezd a Jobbik IT jótékonysági íjászversenyét és hirdesd minél több felületen, hogy segíteni tudjunk székely testvéreinken.

Ha bármilyen kérdésed van vagy előzetesen regisztrálni szeretnél a versenyre, fordulj hozzám bizalommal. (bus.arpad.zsolt@jobbik.hu és 0670/3100-803 elérhetőségeken)

 

 


Forrás:jobbikit.hu
Tovább a cikkre »