Gyilkosság Moholon, több sebesült is van

Gyilkosság Moholon, több sebesült is van

Tegnap este tíz óra körül az Ada községben lévő Moholon gyilkosság történt. A 49 éves B. J. megölte Matija Petrovićot és további öt személyt megsebesített.

A gyilkos még mindig szökésben van, erősítették meg az RTV-nek a kikindai rendőr-igazgatóságon, de a nyomozás érdekében további részleteket nem közöltek. Az RTV értesülései szerint a gyanúsított este nyolc óra körül élettársának főbérlőjére is rálőtt Óbecsén, majd a nőt is megpróbálta meggyilkolni.

Nem hivatalos értesülések szerint B.J. az éjszaka folyamán a moholi bűntény elkövetése után további gyilkossági kísérleteket és támadásokat hajtott végre, melynek során megsebesített egy moholi férfit, annak állapotos feleségét és fiát is.

A rendőrség őrzi azt az óbecsei házat, ahol a fent említett két polgár megsebesült. J.S. életveszélyes sérülést szenvedett, mivel a golyó a fején találta el, míg I.J. alhasi és comblövést kapott.

A rendőröknek elrendelték, legyenek körültekintőek, mert a gyanúsított fel van fegyverkezve és veszélyes. Szintén nem hivatalos források szerint B. J.-t már korábban is elítélték erőszakos cselekmény miatt.


Forrás:vajma.info
Tovább a cikkre »