Gyilkolt a fideszes képviselő?

Egy több mint két évvel ezelőtt eltűnt személy megölése miatt tartóztattak le két férfit, egyikük Gál Roland, a Fidesz dunaújvárosi önkormányzati képviselője, aki egyébként a Közbiztonsági Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának az elnöke – írja az Index.

Magyar Menedék - Ősmagyar

A dunaújvárosi önkormányzati egyik fideszes képviselője is gyanúsítottja annak az emberölési ügynek, amelyről csütörtök este adott hírt a rendőrség a honlapján. A helyi Castellum.do nevű online újság írt először arról csütörtök este, hogy Gál Roland önkormányzati képviselő a két gyanúsított közül az egyik.

Hírdetés

A lap értesülését az Indexnek az önkormányzat egyik névtelenséget kérő képviselője is megerősítette. A rendőrség csütörtök este annyit közölt, hogy a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság egy dunaföldvári férfi több mint két évvel ezelőtti eltűnése ügyében emberölés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt 2016. január 5-én nyomozást rendelt el. Az üggyel összefüggésben két gyanúsítottat az illetékes bíróság előzetes letartóztatásba helyezett, mindkét gyanúsított dunaújvárosi, az egyiknek Sz. J., a másiknak G. R. a monogramja, mindkettő ellen emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt folyik eljárás.

A Castellum tudni véli, hogy egy „Dunaújvároshoz ezer szállal kötődő”, több mint két éve eltűnt vállalkozó, Molnár Antal az áldozat. Molnár eltűnéséről korábban már jelent meg egy cikk a Dunaújváros Online-ban.

Gál Roland egyébként a Közbiztonsági Társadalmi Kapcsolatok Bizottságának elnöke és a helyi Fidelitas vezetője. 2013-ban azzal került be a hírekbe, hogy kis híján karambolozott.

Hunhír.info – Propeller


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »