Gyárfás Tamás nemzetközi karrierje is töretlen: ismét LEN-kincstárnokká választották – erőszakmentesen

Az Európai Úszó Szövetség (LEN) londoni kongresszusán a magyar szövetséget vezető Gyárfás Tamást egyhangú szavazással megerősítették újabb négy évre a LEN kincstárnoki tisztségében, amely az elnök után a főtitkárral együtt a legtekintélyesebb pozíció.

A magyar úszószövetség közleménye szerint az 52 tagországot felvonultató közgyűlés arról is döntött, hogy 2017-től kik képviselik Európát a nemzetközi szövetségben (FINA). Gyárfás Tamás itt is a legtöbb voksot kapta, mellette az elnökként újraválasztott Paolo Barellinek, a görög Dimitrisz Diatheszopulosznak és a brit David Sparkesnak szavaztak bizalmat.

A maffiózó két hete bizalmi szavazást kért a Magyar Úszó Szövetségben, akkor 118-1 arányban állt ki mellette a közgyűlés.

"Változatlanul a 2017. évi világbajnokság számomra a legfontosabb, a választási eredmények megfelelő hátteret adnak ahhoz, hogy minden szempontból a várakozásnak megfelelően teljesítsünk" – mondta a kongresszust követően Gyárfás Tamás, hozzátéve, ehhez óriási csapatmunkára, erős összetartásra és bizalomra van szükség. Az elnök elmondta, nagy a jelentősége a különböző tisztségeknek, de a lényeg változatlanul az, hogy a magyar úszók a korábbiakhoz hasonló sikereket érjenek el.

A londoni vizes Európa-bajnokság hétfőn kezdődik.

(MTI nyomán)

"Nekem nem 20 hónapba tellett, mint Kiss úrnak" – a halottnak hitt áldozat szerint a volt kapitány máig nem fogja fel, hogy mit tett

Gyárfás nyomására álltak az erőszaktevő mellé az edzők – ideje lenne már őt is eltakarítani


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »