Gumilövedékes sortűz és brutális lovasrohamok – Reggeli járat

Gumilövedékes sortűz és brutális lovasrohamok – Reggeli járat

Adás:
2016. szeptember 19., hétfő 5.50

Gy-akták? – Gyurcsány Ferenc szerint titkosszolgálati felvételek bizonyítják, hogy fideszesek szervezték tíz éve a megmozdulásokat. Van két dosszié, amely feltárja, milyen módon érintett a Fidesz legfelső köre a zavargások kirobbantásában, mondta a volt miniszterelnök. Lázár János szerint aljas hazugság, amit a DK elnöke állít. A stúdióban a volt kormányfő pártjának szóvivője, Gréczy Zsolt.

Gumilövedékes sortűz és brutális lovasrohamok – Tíz éve ostrommal foglalták el a tüntetők az akkori MTV-székházat. Császár Attila, kollégánk a tűzvonalból tudósított. Vele beszélgetünk háromnegyed hétkor.

Életmódunktól is függ, hogy utolér-e minket idős korunkban az Alzheimer-kór. A szakemberek szerint a következő 20-30 évben megtriplázódhat a betegek száma. A vérnyomás szinten tartásával, a fizikai és szellemi aktivitás megőrzésével lehet késleltetni a kór kialakulását. Kovács Tibor neurológus lesz a vendégünk.

Kilenc nap a Föld legmélyebb barlangjában – Sikerrel teljesítették küldetésüket a magyar barlangászok Abháziában. Vendégünk Adamkó Péter és Ábrahám Gergely barlangász.

Szépség, bölcsesség, erő – Amadeus évszázados alkímiája tovább munkálkodik a hallgatókban. Rákász Gergely orgonavirtuóz következő koncertjén megelevenedik az idén 260 éve született Mozart szertelen és zseniális világa. Vendégünk hazánk legfiatalabb koncertorgonistája.

Bárányfelhők – A világ egyik legjobb gitárosaként számon tartott és zeneszerzőként Grammy-jelölést is kivívó Gary Lucas két magyar zenésztársával, az énekes Szabó Enikővel és a szaxofonos Dezső Tónival alapított triója igazi zenei csemege, a folk az ethno jazz és blues kedvelőinek. A zenekar két magyar tagját látjuk vendégül.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »