Gumilövedékekkel lőtt rá egy gyermekre egy nevelő Ukrajnában (videó)

A kelet-ukrajnai terrorellenes műveletek területén szolgáló katonák gyermekeinek nyári tábort szervezett az egyik jótékonysági alapítvány. Nevelőnek egy volt katonát kértek fel. Július 25-től augusztus 15-ig a táborban mintegy 60 gyermek üdült, akik Mariupolból, Ternopil megyéből és Hotinból érkeztek.

Video of t63Z22I74YI

Az interneten megjelent egy videofelvétel, melyen az látszik, hogy a gyermekek úgy tornáznak a táborban, hogy közben nevelőjük fegyvert tart a kezében, sőt az egyik kisfiúra rá is lő – adta hírül a Golos.ua.

A szabálysértő egy 1983-as születésű lembergi férfi volt, aki utólag beismerte bűntettét. Állítása szerint, ő a megadott program szerint foglalkozott a gyermekekkel.

A rendőrség nyomozást indított az ügyben, hogy létezik-e ilyen típusú nevelési program. Az áldozat egyébként egy nyolcadik osztályos mariupoli gyerek volt.

A rendőrök kihallgatják a szemtanúkat, az áldozatot és a tábor többi résztvevőjét, csak ezután hoznak döntést az oktatóval kapcsolatban. Ha bebizonyosodik a kínzás ténye, akkor a nevelő kettőtől öt évig terjedő szabadságvesztésre számíthat.

Rovatok: KékfényTelepülés: UkrajnaCímkék: lövöldözés, pedagógus, kékfény, bűnügy, gyerekek, Ukrajna, ukrajnai hírekForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »