Gulyás Márton nem mártír, hanem egy álságos, számító provokátor

Gulyás Márton nem mártír, hanem egy álságos, számító provokátor

Undorító primadonna módon próbál mártírt kreálni magából.

Egy nagy színjátéknak vagyunk a szemtanúi. Gulyás Márton tudatosan akart mártírt csinálni magából, ezzel learatva a politikai babérokat a Soros-egyetem és a civilek mellett tüntetők elől.

Undorító primadonna módon próbál mártírt kreálni magából Gulyás Márton, a „civil” aktivisták Gyurcsány Ference. A garázdaságért és rongálásért visszaesőként, most már 300 óra közmunkára ítélt Gulyás tegnap a bíróságon arról kesergett, hogy na­gyon meg­vi­selte a 72 órás őri­zet, mert cellájában nem tudott rendesen étkezni és pihenni. A provokátor acsarkodóblogja által készített bírósági felvételen remekül látszik, hogy teljesen rájátszik, és direkt beszél néha kicsit összefüggéstelenül.

Gulyás csütörtökön fél 8 után szabadult ki a tárgyalóteremből, 300 óra közmunkával a nyakában, ami valljuk be igencsak ráfért már. Eztán persze a liberális médiahad képviselői várták, akiknek előadhatta a nagy halált, a liberális médiumok meg természetesen kiszolgálták Gulyás érdekeit, valódi hőst csináltak belőle, kinek mártíromságáról már teljes evangéliumok szólnak a haladó média hasábjain.

Hírdetés

Gulyás úgy látszik mégsem volt olyan fáradt és éhes, ahogy állította, hiszen szabadulása és könnyfakasztó sajtótájékoztatója után egyből telespamolta a közösségi médiát siránkozásával, hogy mielőbb learathassa a politikai babérokat és, hogy a CEU-s tüntetések hőseként és mártírjaként tetszeleghessen. Volt Tumblr, Twitter, Facebook, sőt még a planetromeo.com-ra (korábban GayRomeo) is beköszönt, ami egy nemzetközi netes fórum, csevegő- és ismerkedőoldal meleg, biszexuális és transznemű férfiaknak. Jöttek is a bókok rendesen Gulyás állítólagos „hősiessége” miatt. Ez volt a célja.

Gulyás tudatosan, azzal a célzattal vetemedett a Sándor-palota megrongálására, hogy magára terelje a figyelmet, hogy a rendőrök előállítsák, ő pedig aljas módon mártírt csinálhasson magából. Előre megtervezte, végig ez volt a célja, hogy aztán siránkozásaival megpróbálja lejáratni a hatóságokat. Ki akarta kényszeríteni, hogy rá terelődjön a reflektorfény, hogy aztán kedvére diktatúrát és rendőrállamot kiálthasson, beletörölve a lábát a jogállamba.

Érdekes módon másnapra annyira kipihente magát, hogy gyorsan össze is hazudott egy böris YouTube videót állítólagos szenvedéseiről, mutatva ezzel mártíromságát. Sőt, még egy szabadulós bulit is szervezett magának a 8. kerületi Aurórába, ami a budapesti hardcore liberálisok gyűjtőhelye, ahova még magát Gyurcsány Ferencet sem engedik be. Ott mindenesetre lesz kinek előadnia hőstetteit, hiszen az Auróra köztudottan a véresszájú feministák, a kevésbé diszkrét morfinisták, a szakadt, libsi, csöves punkok gyűjtőhelye.

www.888.hu – Horváth József György


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »