Gulyás Gergely: ez mutatja az MSZP felelőtlenségét

Gulyás Gergely: ez mutatja az MSZP felelőtlenségét

Gulyás Gergely szerint semmi nem mutatja jobban a Magyar Szocialista Párt felelőtlenségét, mint hogy az október 2-i népszavazástól történő távolmaradásra biztat.

Miközben éppen a népszavazás érvényessége adja a lehető legerősebb eszközt a kormány kezébe, hogy a nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését elkerülhesse.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese vasárnap arra reagált az MTI-nek, hogy Molnár Gyula, a szocialista párt elnöke előző nap közölte, az MSZP tagjai nem vesznek részt az október 2-ra kiírt népszavazáson, helyette az első Szabad Európa-napot kívánják megtartani. Véleménye szerint a népszavazásnak “nincs jogi következménye, a tárgya valójában nem létezik, és nem szól másról, mint egy buta üzenet Brüsszelnek”. A szocialista politikus azt mondta: “a szüleink, nagyszüleink titokban hallgatták a Szabad Európa Rádiót”, és akkoriban arról az Európáról álmodtak, amelyet az a rádió képviselt. Ma pedig “ezek a fiatalemberek mintha félredobnák szüleink, nagyszüleink álmát, és mintha ki akarnák vezetni ezt az országot Európából” – tette hozzá kormánypárti politikusokra utalva.

Az MSZP elnökének Szabad Európa Rádióval kapcsolatos megjegyzéseire Gulyás Gergely úgy reagált: Molnár Gyulát néhány héttel ezelőtt azon párt “korrumpált jogutódjának” elnökévé választották, amely a Szabad Európa Rádió hallgatóit börtönbe záratta.

A Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint “Molnár Gyulának vélhetően megártott a balatoni meleg” és ennek köszönhető, hogy a Varsói Szerződést a magyar népre kényszerítő párt elnöke az uniós csatlakozási tárgyalások egy részét lefolytató Orbán Viktor kormányát vádolja az EU elhagyásával.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »