Guardiola őrjöngése: ezért lőttek négyet a bajorok

Guardiola őrjöngése: ezért lőttek négyet a bajorok

Thomas Müller elárulta, mivel fenyegette meg csapatát Pep Guardiola a Juventus elleni BL-nyolcaddöntő félidejében: kasztrálással. A 0-2-es félidő után végül hosszabbításban, 4-2-re nyert a Bayern München és harcolta ki a negyeddöntőbe jutást.

Perceken múlott, hogy a Juventus jusson tovább a Bayern München ellen a szerda esti BL-rangadón, de Thomas Müller hajrában szerzett fejesével kiharcolták a hosszabbítást a bajorok, ahol a csereként beállt Thiago és Coman eldöntötte a továbbjutás kérdését.

A német labdarúgás és a Bayern élő legendája, Franz Beckenbauer a Sky szakértőjeként nézte végig a mérkőzést, és az első félidő után kissé érzékletesen úgy fogalmazott, hogy Guardiola kasztrálni fogja játékosait, ha nem harcolják ki a negyeddöntőbe jutást. A mérkőzés után fény derült arra, hogy Beckenbauer nem állt messze a valóságtól, ugyanis Müller elárulta, hogy a hazaiak vezetőedzője mivel fenyegette meg a játékosokat a félidőben.

– Nem a kasztrálás szót használta, helyette azt mondta, hogy letépi a tökünket, ha nem jutunk tovább – reagált a német csatár Beckenbauer szavaira.

Müller a győztes mérkőzés után már joggal vette viccesre a figurát, de a Juventus nagyon közel állt ahhoz, hogy kiejtse az esélyesebb bajorokat, akiknél beváltak Guardiola szavai és cseréi egyaránt. A Bajnokok Ligája negyeddöntőjének péntek délutáni sorsolását így ők várhatják nagyobb izgalommal.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »