Gréczy doktor diagnózisa

Gyurcsány Ferenc bokasérülését fújta fel a kormányközeliként ismert, szenzációhajhász bulvárlap, a Ripost. “Baloldali forrásokra” hivatkozva azt írták, hogy a volt miniszterelnök múlt heti balesete azért történt, mert a politikus részeg volt. (…)

A DK elnökét a múlt héten baleset érte, amikor rosszul lépett egy lépcsőn, emiatt pedig meghúzódott a bokaszalagja. Az ellenzéki politikus jelezte, hogy a sérülése miatt kényszerpihenőre fogták, Gréczy Zsolt, a Demokratikus Koalíció szóvivője pedig annyit árult el, hogy a volt miniszterelnök bokaszalagja húzódhatott meg, ezért pár napra fekvőgipszet kapott.

A Ripost kapva kapott az alkalmon, hogy újabb hatásvadász, adott esetben a politikus ellen hangoló cikket kreáljon, így “baloldali körökből származó megbízható értesülésekre” hivatkozva azt írták, hogy a túlzásba vitt italozás okozhatta a volt kormányfő balesetét. Az Origo megszólaltatta Gréczy Zsoltot, aki csak “olcsó hazugságnak” nevezte a híresztelést.

A bulvárlap egyébként több videót és képet is közölt cikkében, ami szerintük alátámasztja, hogy Gyurcsány Ferenc “nem veti meg az alkoholt”.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »