Görbicz: Semmi sem lehetetlen

Görbicz: Semmi sem lehetetlen

A címvédő Buducsnoszt Podgoricával került össze a Győri Audi ETO a női kézilabda Bajnokok Ligája négyes döntőjének sorsolásán. Görbicz Anita szerint könnyebb ellenfelet is kaphattak volna, de ha a Győr tartja átmenti kiváló formáját, semmi sem lehetetlen a májusi négyes döntőben. A másik elődöntőben a Bukarest a macedón Vardar Szkopjéval csap össze.

A final four iránt hatalmas az érdeklődés. A szervezők elmondása szerint péntek reggelig elfogyott több mint négyezer belépő a május eleji mérkőzésekre, vagyis várható a telt ház a Papp László Sportarénában. A magyar kézilabda-szövetség alelnöke szerint Köln a szervezésben követendő példa.

„Azt hiszem, hogy a férfiaknál Köln, a lányoknál pedig Budapest az a helyszín, amire azt gondolom, büszkék lehetünk, és talán mondhatjuk azt, optimális ennek a nagyon szép sorozatnak a lezárásaként. Tulajdonképpen én azt gondolom, hogy Köln az a minta a magyar szervezésnek, amit megpróbálunk követni, nyilván nem egyszerű, mert ott annyira csodálatosan tudnak mindent megoldani. De nagyon sokat dolgoznak a kollégáink azon, hogy Magyarországon is hasonló színvonalon tudjunk teljesíteni” – hangsúlyozta Marosi László, a Magyar Kézilabda Szövetség elnöke.

A másik elődöntőben a sorozatban először részt vevő CSM Bukarest az állandó final four-résztvevő Vardar Szkopjéval csap össze a döntőbe kerülésért. Az elődöntőket május 7-én, a bronzmérkőzést és a finálét pedig május nyolcadikán rendezik.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »