Globál-gigabotrány! A szószátyár „Bazooka Joe” kifecsegte az Új Világrend legnagyobb titkait

Globál-gigabotrány! A szószátyár „Bazooka Joe” kifecsegte az Új Világrend legnagyobb titkait

„Bazooka Joe”, vagyis a szószátyár amerikai alelnök, Joe Biden mindent megtett azért, hogy a világ gondolkodó része semmi perc alatt átlássa az Új Világrend valós ténykedéseit az ISIL terrorkalifátus és az Oroszország elleni globálatalantista szankciók kapcsán. Erről nem beszél a cionisták uralta világmédia, Finian Cunningham, az ismert nyugati publicista és elemző tényfeltáró írásában már úgy nyilatkozott, hogy az amerikai alelnök „ellőtte Washington mindkét lábát”. Nem szükséges összeesküvés-elméleteket gyártani, elég csak az alelnök által nagy nyilvánosság előtt elmondottakra hivatkozni. Csak annyit kell tenni, hogy felidézi az alternatív világmédia Bazooka Joe elszólásait a világ jelenlegi két legnagyobb problémája, az ISIL, és az Oroszország elleni újabb hidegháború kapcsán.

Joe Biden a múlt hét végén előadást tartott a Harvard Egyetem, és az ott feltett kérdésekre a megfigyelők szerint rögtönzött válaszokat adott. Csakhogy nem egy ismeretlen oktató, hanem az amerikai alelnök kotyogott ki olyan titkokat, amelyek leleplezik az Amerikát és a világot uraló körök és páholyok valódi arcát.

Az amerikai alelnök nyíltan és világosan beszélt Szíriáról, az ottani robbanásveszélyes politikai, katonai helyzetről. Bejelentette: hogy Amerikai regionális szövetségesei támogatják az Iszlám Állam terror hálózat. Biden meg is nevezte őket. Azzal vádolta Szaúd-Arábiát, Törökországot és az Egyesült Arab Emírségeket, hogy ők biztosították az anyagiakat és fegyvereket az IS, az al-Nusra Front és más al-Kaida-típusú terrorista csoportok létrehozásra.

„A legnagyobb problémát a mi szövetségeseink jelentik Szíriában és az egész régióban” – fogalmazott az alelnök.

Utalva a Szaúd-Arábiára, Törökországra és az Egyesült Arab Emírségekre, Biden kijelentette: „Annyira eltökéltek voltak a szíriai elnök, Assad megdöntésében, hogy több száz millió dollárt, és több tízezer tonna hadianyagot adtak szinte bárkinek, csakhogy támadja Assad rendszerét.

Hírdetés

Ezt úgy hívják, hogy szponzori terrorizmus – minősítette a Joe Biden által elmondottakat Finian Cunningham, és leszögezte: Ezért hiteltelen az Amerika vezette terrorellenes koalíció. Az elemző nyomatékosította: Ezt állította az amerikai alelnök.

Biden „fantasztikus bevallása” után arra kényszerült a hétvégén, bocsánatot kérjen állításaiért Recep Tayyip Erdogan török elnöktől. Az utóbbi dühösen tagadta ország részvételét a a szíriai terrorista csoportokban – jelezte Finian Cunningham.

Az amerikai alelnök azt is elismerte egyetemi beszédében, hogy stratégiai hiba, hatalmas hazugság annak állítása, hogy Szíriában vannak mérsékelt lázadók. Ezeknek az Assad ellenes erőknek a szír elnök hatalma megdöntésére 500 millió dollárt adott az amerikai kongresszus.

Bazooka Joe másik „káros” elszólalása az ukrán válság kapcsán volt – nyomatékosította Cunningham. Az alelnök ugyanis elismerte, hogy az USA az egykori hidegháborúnál is veszélyesebb helyzetet teremtett, és a nyugat által bevezetett szankciók Európának fognak, fájni, nem az Államoknak, mind a gázellátás, mind a mezőgazdasági termékek orosz importtilalma következtében.

Az európai kormányok vonakodtak az országaik gazdaságát is nagymértékben romboló oroszellenes büntetőintézkedések meghozatalában, de az agresszív amerikai politika, és Obama amerikai elnök személyes meggyőzése miatt behódoltak az európai vezetők.

Biden kijelentette: az amerikai megfélemlítés erősítette az ellentéteket Oroszország és Európa között. Ha nem lett volna a Washington ellenséges, akkor az ukrán válság megoldható lehetett volna diplomáciai úton is – mondta ki az amerikai alelnök. Jön a tél, és a fagyoskodó európai polgárok Amerika-ellenessége még nagyobb lesz – ismerte be az amerikai alelnök.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »