Gigaüzletet köthet a Real, Zidane visszatérhet a Juvéhoz

Zinedine Zidane egy napon újra a Juventus edzője lehet, de most az átigazolási piacra koncentrál.

Zinedine Zidane, a Real Madrid friss Bajnokok Ligája-győztes edzője a napokban egy torinói futballakadémia megnyitóján járt, ahol igazolási elképzeléseiről és jövőbeli terveiről is beszélt – számolt be a Goal.com magyar kiadása.

Zidane a Juventus francia középpályásáról, Paul Pogbáról elmondta, minden klub szeretne egy olyan játékost, mint ő, és biztos benne, hogy helyt állna a Realban is, de tiszteletben tartják, hogy most a Juve alkalmazottja. Mindenesetre ez a transzfer nem lenne olcsó mulatság, hiszen a francia játékos ügynöke, Mino Raiola 100 millió eurónál magasabb átigazolási díjat is el tudna képzelni védence esetleges klubváltásakor.

A szintén torinói Álvaro Moratával kapcsolatban kijelentette, hogy egyelőre nem tervezik, hogy opciós lehetőségükkel élve visszahozzák Madridba, bár erről az elmúlt időben sokat cikkeztek a lapok.

Iscóval kapcsolatban az edző elmondta, hogy a mostanában kevesebb lehetőséget kapó spanyol középpályást nem engedik el a Realból.

Zidene saját jövőbeli terveire is kitért, és a Juventust innen sem hagyta ki.„Különleges kapcsolatom van a Juvéval, szóval nem lehet tudni. Talán egy napon visszatérek. Szeretném a válogatottat is irányítani egy napon, majd meglátjuk.” – írja a Goal.com.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »