Gerendai mostantól tengerpartot is üzemeltet Budapest mellett

A bányató az elképzelések szerint strandként üzemel, de folyamatosan bővülnek majd a szolgáltatások.

A sajtó már bejárhatta a Sziget egyik vezérének legújabb projektjét, a csütörtökön a nagyközönség előtt is „megnyíló” Lupa-tavat. „Igen, pont amikorra a vihart mondják” – mondta el a Hvg.hu-nak Gerendai, aki a beszámoló szerint hosszú távra tervez.

De először is nézzük, hogy mire számíthatnak a közeljövőben a vendégek: homokos part, fokozatosan mélyülő víz, gyerektó, strandsportokra alkalmas pályák, napozóstégek, valamint egy koktélozó is lesz. A budapesti árakhoz képest elég jutányosan: egy felnőtt, egész napos jegy 2000 forint lesz, egy gyermek pedig 1000 forintért juthat be, egy családjegy pedig 5000-et kóstál (két felnőtt és két gyermek). De az ígéretek szerint lesz egy 17 óra után váltható, úgynevezett sunset-jegy is, valamint terveznek egy fapados részt is, ahol kevesebb lesz a szolgáltatás, de olcsóbbak lesznek az árak.

Körbeépítenék az egész tavat

A jelenlegi fejlesztést startkőnek tekintik, az egész tavat körbeépítenék, „organikusan”, magyarán Gerendaié lenne a hely, ahova szolgáltatókat csábítana. Ezek között lenne egy wakeboard-pálya, kutyás strand, horgászrész, búvárkodás, de a nudistáknak is fenntartanának egy részleget.

A jelenlegi szerződés szerint Gerendai csak bérli a helyet, de később meg is vásárolhatja, ami további fejlesztéseket hozhat.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »