Gépfegyverrel lövöldözött egy férfi a délvidéki Bégaszentgyörgy egyik kávézójában – öt halott, több tucat sebesült

/Bővített hír/

Öten meghaltak és többen megsebesültek egy lövöldözésben a délvidéki Bégaszentgyörgyön, egy kávézóban – értesült az M1 aktuális csatorna.

Az MTVA helyszínre tartó vajdasági tudósítója a hajnali rendőrségi közleményre hivatkozva elmondta: kora hajnalban, fél kettő körül a Nagybecskerektől mintegy 20 kilométerre lévő Bégaszentgyörgy egyik kávézójába belépve egy 38 éves férfi tüzet nyitott gépfegyverrel.

Megölte egykori élettársát és annak barátnőjét, majd vaktában lövöldözni kezdett. Négyen súlyosan megsérültek, a sebesültek között fiatalkorúak is vannak.

A támadás szombat éjszaka egy óra negyvenkor történt.

A Nagybecskerektől húsz kilométerre található település rendőrsége elfogta a 38 éves Z. S.-t, a helyszínelés még folyik.

Jelenleg öt halottról és 25 sérültről tudni, akik között súlyos esetek is vannak. A sebesülteket az újvidéki, a nagybecskereki és a kamanci kórházba szállították.

Nebojąa Stefanović belügyminiszter, aki maga is a helyszínre tart, szombat reggel az üggyel kapcsolatban csak néhány részletet közölt, egyebek mellett azt, hogy az elfogott támadó törvényellenesen birtokolta a fegyvert, ugyanakkor nem volt semmilyen előjele annak, hogy hasonló támadásra készülne, korábban semmilyen rendőrségi ügye nem volt. A gyanú szerint féltékenységről, szerelemféltésről van szó – mondta a miniszter.

(Híradó – MTI nyomán)


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »