George Soros és a drogbiznisz

George Soros és a drogbiznisz

Az Il Giornale nevű olasz lap kellemes színfolt a balliberális olasz médiatérképen. Ugyanis olyan berlusconis. Ami nem véletlen: a lapot Silvio Berlusconi testvére, Paolo irányítja. Természetesen ő is a Forza Italia (Hajrá Olaszország!) párt híve, amely vasárnap „nagy meglepetésre” a szintén migránsellenes Északi Liga párttal együtt hatalmasat nyert a több mint száz helyen megtartott helyhatósági választásokon. Beleértve Genovát, a baloldal fél évszázados fellegvárát.

Vagyis e lapnak van kinek írnia és olyan tényekről is, amelyeket a többi balliberális olasz médium valahogyan nem akar felfedezni vagy összerakni. Noha állítólag nekik a piac a legfontosabb és nem valamilyen hátsó szándék.

A cikk szerzője Francesco Boezi, a napilap igen csak kedvelt publicistája, akinek külön rovata, az Occhi della Guerra (A háború szemei) foglalkozik Sorossal, e nemzetközi bűnözővel. /A hermeneutika ilyenkor kényes balliberális alkalmazóinak: nemzetközi bűnöző, akit több országban elítéltek, és ahová nem teszi be lábát, nehogy kóterbe kelljen mennie, ahol Helsinki Bizottság helyett netán még demokratikus kosszal kevert indiai rizst se sokat kap./

Hírdetés

Folytatás:

http://magyaridok.hu/kulfold/george-soros-es-drogbiznisz-1882696/

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »