Fury Klicskónak: szégyen, hogy egy kövér ember legyőzött

SportUSA

A Boksz Világszövetség (WBA) és a Boksz Világszervezet (WBO) nehézsúlyú világbajnoka, Tyson Fury igen élesen kritizálta Vlagyimir Klicskót, a brit bokszoló szerint szégyen, hogy egy profi sportoló nem tudott legyőzni egy kövér embert.

Fury és Klicsko tavaly novemberben Düsseldorfban bunyózott egymással, pontozással akkor Fury nyert. Az ukrán klasszis később azt mondta, hogy fejben nem volt ott a ringben, és ragaszkodott a szerződésben rögzített visszavágóhoz.

Most egy közös sajtótájékoztatón találkoztak, Fury pedig minden másodpercet felhasznált annak érdekében, hogy minél kellemetlenebb helyzetbe hozza riválisát, mindez már a pszichikai harc része.

„Szégyen, hogy hagytad, hogy legyőzzön egy kövér ember – mondta Fury, miközben levette a pólóját, és a hasát szorongatta. – Még csak nem is úgy élek, mint egy profi sportoló. Nem is vagyok profi, szégyen annak nevezni engem. Vlagyimir szigorú szabályok szerint éli az életét, de minek érte meg évekig profiként dolgozni, ha nem tudsz legyőzni egy kövér embert? 30 évesen, dagadt disznóként is legyőztem volna. Még csak formába sem kellett volna hoznom magam.”

Fury, aki most 27 éves, az eddigi 25 meccsén veretlen maradt. Azt is elmondta, minden egyes másodpercét utálja annak, hogy világbajnok.

„A boksz nekem nem jelent sokat. Ha nem így lenne, akkor nem ennék meg minden pitét, nem söröznék, és nem mennék túlsúlyosan edzőtáborba. Bárcsak ne lennék bokszoló, utálok edzeni, és utálok veletek, idióta újságírókkal beszélgetni. Inkább lennék otthon, nézném a gyerekekkel a tv-t és enném az édességeket.”

A visszavágót július kilencedikén rendezik Manchesterben.

„Nem motivál a meccs. Remélem ő nyer, mert akkor visszavonulhatok, még jobban elhízhatok és sokáig nyaralhatok.”

Klicsko nem ült fel a piszkálásnak, azt mondta, hogy amit Fury mond, az nem igaz. Egyébként pedig ki fogja ütni.

View the full image Forrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »