Függetlenként indul Elena Udrea a parlamenti választásokon

Függetlenként indul a decemberi parlamenti választásokon Elena Udrea – ezt szerdán jelentette be a politikus a Legfelső Bíróság székhelye előtt, ahol újabb tárgyalást tartottak a Bute-perben, amelyben érintett.

“Kötelességemnek tartom indulni a választásokon. Azok közé a politikusok közé tartozom, akik vállalják minden tettüket, mindig nyíltan beszéltem a politikai osztály féltve őrzött titkairól, a pártok finanszírozásáról, a pártok és az üzleti szféra közötti sötét kapcsolatról. (…) Ennek a halvány és gyenge politikai osztálynak szüksége van az olyan politikusokra, akik ki merik mondani az igazságot, és mernek harcolni az országért. (…) Nem akarok ártani a Népi Mozgalom Pártnak, nem akarom befolyásolni a párt választási versenyét, ezért döntöttem úgy, hogy függetlenként indulok” – mondta Elena Udrea.

A politikus hozzátette: nem egyeztetett a Népi Mozgalom Párt (PMP) elnökével, Traian Băsescuval a parlamenti választásokon való indulásával kapcsolatos döntés meghozatala előtt. (agerpres)


Forrás:itthon.transindex.ro
Tovább a cikkre »