Francia hazafiak maroknyi csoportja a több ezer betolakodó ellen

Előállították 14 szélsőjobboldali aktivistát az észak-franciaországi Calais-ban, mert több ezer migráns várakozó migráns ellen tüntettek a városban – közölte a helyi prefektúra. A Génération identitaire nevű csoportosulás nyolcvan tagja gyűlt össze egy nem engedélyezett tüntetésre, amelyet a rendőrség feloszlatott. A rendőrökkel körülvett fiatalok csoportokban gyülekezve ültek a földön és No Way (Nincs átjárás), Go Home (Menjetek haza!) feliratokat tartottak maguk elé.

Magyar Menedék - Sitchin

A tüntetők egy rövid időre elfoglalták Calais két hídját. “Feliratok és füstbomba volt náluk, gumikat égettek” – közölte Etienne Desplanques, a prefektus kabinetfőnöke. A rendőrökkel körülvett fiatalok csoportokban gyülekezve ültek a földön és No Way (Nincs átjárás), Go Home (Menjetek haza!) feliratokat tartottak maguk elé.

A HAZAFIAS csoport közleménye szerint 130-an voltak a megmozduláson, amelynek célja az volt, hogy ellenőrizzék Calais városának azt a három hídját, amelyen keresztül a migránsok bemehetnek a városba a szomszédos, dzsungelnek is nevezett sátortáborból.

faktor


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »