Főnix-program: A test, a lélek és a szellem egyensúlyának gyakorlati megteremtése

Rituáléinkat olyan lelkek végzik, akik spirituális életútjukon eljutottak odáig, hogy képességeiket kifejlesztve már mások számára is magas rezgésű beavató energiákat közvetíthessenek személyre szabott módon.

 

A test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtését szolgálja a Főnix-program. Ezt elsősorban úgy éri el, hogy egyrészt beavatottak végeznek el egyénenként különféle aura- és lélektisztító, valamint auraharmonizáló szertartásokat a résztvevőn, másrészt pedig a neofitának bizonyos szakrális rituálékat kell felügyelet mellett elvégeznie.

A FŐNIX-program tartalma:

 

Női-férfi energiák harmonizálásaŐsmagyar lélektisztító szertartás (rituálé)Karmaoldó szertartás (rituálé)Lélekharmonizáció tibeti módszerrel (rituálé)A múlt elfogadását elősegítő szertartás (rituálé)A fejlődés és a határok kitágításának szertartása (rituálé)Druida tisztítószertartás – Merlin negatív érzelmektől megszabadító tisztító módszerével (rituálé)Egyiptomi aurafejlesztő gyakorlatokTöltődés a Naptemplom szent terében + a Napkertben az Élet Virágának és a Dór oltárnak az energiáibólKülönleges módon energizált folyadékbevitel

 

Előzetes bejelentkezés szükséges: marisziklas@invitel.hu

 

 

Minden Fényben Élőt szeretettel várunk!

Száraz György


Forrás:boldognapot.hu
Tovább a cikkre »