Folyamatos támadások az Erő és Elszántság ellen

A Facebbok cenzúrája ismét eltüntetett egy hazafias, valódi jobboldaliságot hirdető oldalt. Bár törölni szeretnének mindent, ami szellemisége nem a neoliberalizmust erősíti, ezt sosem tudják megtenni. Az Erő és Elszántság Facebook oldala újra indult és nemsokára saját honlapon is elérhető lesz a mozgalom. László Balázs alelnök nyilatkozata az ügyről alább olvasható. 

Mind a Facebook oldalak végleges letörlése, mind pedig a baloldali sajtó által elkövetett tudatos ferdítések megfelelő fokmérőként jelzik, hogy az Erő és Elszántság egyre inkább tényezővé válik a magyar politikai jobboldalon. Úgy látszik, a keddi kvóta-ellenes tüntetésünk alkalmával áthúzott EU-s zászló kihúzta a gyufát liberális ellenfeleink táborában, hiszen jellemükhöz (pontosabban jellemtelenségükhöz) híven arc nélkül, a sajtó és az online felületek világába rejtőzködve kezdtek erőteljesebb áskálódásokba politikai építkezésünk ellen. Gond egy szál se, elkötelezettségünket csak megerősítik, de még sorainkat is megnövelik. Az áthúzott EU-s zászlót pedig nem csak nem bánjuk, de büszkék is vagyunk rá, hogy politikai szinten hadat üzentünk egy olyan nemzetközi liberális intézménynek, amely belülről próbálja szétbomlasztani az európai kultúra, öntudat és immunrendszer maradékát.

Hírdetés

Bár küzdeni szeretünk, viszont gyalázatos az, hogy pont reánk – akik a magyar megmaradásért vállvetve harcolnak politikai szinten – nem vonatkoznak a politikai verseny tisztességes szabályai. A tolerancia intoleráns élbajnokai (a liberálisok) minden megtesznek, hogy ne szemtől szembe, hanem aljas módszerek alkalmazásával tudjanak minket félresöpörni a politikai palettáról: letöröltetik a kommunikációs csatornánk egyik szerves részét (Facebook oldalunkat), illetve a valóságot megforgatva, cinikus hanglejtéssel próbálják sajtótermékeikben hitelteleníteni mozgalmunkat. A letörölt Facebook oldalunk helyett persze újat indítottuk (amely elérhető ide kattintva), emellett pedig napokon belül elérhető lesz az eroeselszantsag.net, amelyen eseményeinkről, alapszervezeteinkről, szellemiségünkről, tagjaink írásairól értesülhetnek, valamint többek között – természetesen – a jelentkezés lehetősége is elérhető lesz az oldalon.

Kedvünket persze ezzel nem szegték, de az aljasságuk egyre inkább megerősíti bennünk a tudatot, hogy nem tisztességes magyar ember az, akit a liberálisok nem támadnak folyamatosan, nem próbálnak meg lejáratni, vagy cinikusan hitelteleníteni.

László Balázs, alelnök – Erő és Elszántság


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »