Folyamatos támadás a Betyársereg honlapja ellen – KITARTUNK!

Az utóbbi napokban észrevehettétek, hogy honlapunk csak nagyon lassan töltődik be, emiatt cikkeinket is nehezebben érhettétek el. A kellemetlenségért elnézést kérünk, a hiba nem a Ti készüléketekben van. A liberális hekkerek végzik “áldásos” munkájukat.

A Betyársereg honlapja, a szókimondás és a tabudöntögető témái miatt már a kezdetektől fogva a liberális média és az egyéb felforgató erők célkeresztjében volt. Most, hogy mi is rákapcsoltunk a hazánkat veszélyeztető migráció ellenes “kampányunkra”– amely hozzátennénk nem pártpolitikai kérdés, ez közös nemzeti ügy –  úgy szaporodtak meg a hibák internetes portálunkon. Nos, emiatt lehetett és emiatt van még mindig veszélyben az oldal. Persze informatikusaink folyamatosan dolgoznak a problémák javításán és a nem jó szándékú látogatók tiltásán, de ez nem egyszerű feladat.

KITARTUNK!

Azért rossz hír lehet a “jóakaróinknak”, hogy a havi átlag 70-80 ezres nézettség 0 támogatással és Facebook oldal nélkül is megvan, szóval itt vagyunk és itt is maradunk!

Kövessetek minket továbbra is, még akkor is, ha kicsit lassabban töltődnek be híreink. Nemsokára lesz “új vas” is a hátunk mögött!

(Betyársereg) 


Forrás:betyarsereg.hu
Tovább a cikkre »