Földi László: Invázió folyik Európa ellen

Földi László: Invázió folyik Európa ellen

A polgári titkosszolgálatok volt műveleti igazgatója a nápolyi eset kapcsán kifejtette, hogy nagyon gyorsan rendet lehetne tenni Európában, ha a politika azt hagyná. Ezt a véleményt erősítette meg Kis-Benedek József, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára is a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.

A Kossuth Rádió 180 perc című műsorában Földi László elmondta:

Példaként hozta fel, hogy hazánkban az „utcai cirkuszokat” a kormány, óvatosan, de kezeli. Ugyanakkor Európában ennek az ellenkezőjét látjuk, hiszen a rendvédelmi szervek keze meg van kötve, nem vethetik be azt, amire ki lettek képezve.

Hírdetés

Az egyre feszítőbb olasz helyzettel kapcsolatban Kis-Benedek József kifejtette, hogy az NGO-k nagy része egyelőre kivár, hiszen komoly belpolitikai vihar övezi a kódexet, mely értelmében a migránsokat Líbiába kell visszavinni.

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem tanára kiemelte, hogy az olasz parti őrség és haditengerészet rendelkezik azokkal az eszközökkel, melyek ahhoz szükségesek, hogy a migránsáradatot megállítsák, „a kérdés az, hogy a politika mennyire engedi nekik, hogy beavatkozzanak” – hangzott el.

hirado.hu – ]]>www.magyaridok.hu]]>

Köszönettel és barátsággal!

www.flagmagazin.hu


Forrás:flagmagazin.hu
Tovább a cikkre »