Figyelem, nindzsák kerestetnek!

Figyelem, nindzsák kerestetnek!

Hillary Clinton az egész világ ellen szövetkezne Donald Trump ellen. Japán egyik prefektúrájában nindzsáknak írtak ki álláshirdetést. Külföldi lapszemle.

A világ vezetői azt akarják, hogy én nyerjek – állítja Hillary Clinton. A demokrata elnökjelölt szerint a külföldi vezetők annyira aggódnak Donald Trump esetleges győzelme miatt, hogy támogatni szeretnék őt, és ennek érdekében kampánystábjához fordultak. A volt first lady és külügyminiszter erről Ohióban beszélt, megemlítve, hogy „vette az üzenetet”. A londoni Times beszámolójában megjegyzi, hogy ez a nyilatkozat „próbatámadás” lehet a novemberi választások előtt, a demokraták ugyanis akkor azt állíthatják, hogy túl veszélyes lehet az amerikai nukleáris fegyverarzenált Donald Trumpra bízni.

Oroszország az Aszád-rezsim javára fordította a háborút, állapította meg a Frans Press, amelynek elemzését több internetes portál is átvette. Vlagyimir Putyin hétfőn rendelte el a Szíriában állomásozó orosz csapatok kivonását, ami meglepetésszerű döntés volt. A kommentár szerint a majdnem féléves katonai akciós során az orosz harci gépek kilencezer bevetést hajtottak végre, amivel lehetővé tették a szíriai kormányerők számára, hogy jelentős területeket foglaljanak vissza, és ellenőrzésük alá vonják az ország kulcsfontosságú pontjait.

Nindzsáknak írt ki álláshirdetést a japán Aicsi prefektúra, hogy a sötétség és lopakodás mestereinek segítségével lendítse fel a turistaforgalmat. A kiválasztott hat nindzsát teljes munkaidőben foglalkoztatnák, havi 180 ezer jen, vagyis 450 ezer forint fizetéséért. Aicsi prefektúra illetékesei szerint a jó fizikum és az akrobatikus képességek a munkára való alkalmasság alapfeltételei, de nem követelik meg a harci tapasztalatot a jelentkezőktől. A szerencsés kiválasztottaknak színpadi előadásokon, valamint rádiós- és televíziós műsorokban kell helyt állniuk.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »