Fideszes reklámanyagot kaptak az idősek a közpénzből vásárolt Erzsébet-utalványok mellé

Fideszes reklámanyagot kaptak az idősek a közpénzből vásárolt Erzsébet-utalványok mellé

Az adventi időszak remek alkalom arra, hogy közpénzből reklámozzák magukat a makói fideszes képviselők. A makói nyugdíjasoknak kiküldött Erzsébet-utalványok mellett helyi fideszesek mosolyognak rájuk a borítékokba rejtett reklámanyagokon.

Ahogy tavaly, úgy idén is ötezer forint értékű Erzsébet-utalványt kapnak a 70 év feletti helyi lakosok az önkormányzattól, lezárt boríték formájában, melyet a képviselők adnak át személyesen – mondta a makoicsipos.hu portálnak Kiss Attila, a Jobbik Csongrád megyei képviselője.

A legnagyobb ellenzéki párt politikusa szerint pofátlanság amit művelnek, lehetségesnek tartja, hogy önértékelési zavarral küzdenek. Nem értem, miért nem veszik magukat észre, hiszen ne feledjük: 2014-ben a választásra jogosult makóiak mindössze 41%-a szavazott rájuk – közölte a legnagyobb ellenzéki párt politikusa.

Az üdvözlő levélről Marosvári Attila (PSZM), Gáspár Sándor (MSZP), dr. Török Miklós (DK) és Zeitler Ádám (Jobbik) hiányzik. Előbbi kettő körzettel rendelkező képviselő, tehát a lezárt borítékokkal, tudtukon kívül vitték házhoz a fideszes reklámanyagot saját kezűleg.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »