Fidesz: Tóbiás az újraválasztása érdekében erőlködik

A Fidesz szerint Tóbiás József csúnyán megbukott mint MSZP elnök és pártja közelgő kongresszusa előtt “szánalmasan erőlködik saját újraválasztása érdekében”. Így reagált a nagyobbik kormánypárt vasárnap az MTI-nek Tóbiás József aznapi sajtótájékoztatójára, amelyen a szocialista politikus Polt Péter legfőbb ügyész és Matolcsy György jegybankelnök lemondatására szólította fel a kormánytöbbséget.

Az ellenzéki pártelnök-frakcióvezető igazságtalannak nevezte, hogy a jogszabályok betartása, a közvagyon felett őrködő független szervezetek vezetői “üldögélnek egy kávézóban, és megbeszélik, hogy hogyan nem lesz vizsgálat a Quaestor-ügyből”, nem hozzák nyilvánosságra, kik a kitiltási botrány érintettjei, és nem vizsgálják a jegybanki alapítványokban “eldugott” 266 milliárd forint sorsát.

A Fidesz-frakció az MSZP elnökének sajtótájékoztatója kapcsán megjegyezte: Tóbiás József pártja pénzügyeinél “továbbra is számít az offshore cégekben milliókat rejtegető Boldvai Lászlóra”. A nagyobbik kormánypárt szerint Tóbiás Józsefet – “ugyanúgy mint a többi MSZP politikust” – nem érdekli más, csak a hatalom és a pénz. Kiemelték továbbá, hogy még mindig várják Tóbiás József válaszát arra, “milyen pénzeket rejtegetnek a szocialista fejesek külföldön, hogy kerültek oda a pénzek és milyen célra akarták felhasználni?”.
 


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »