Fidesz: hiteltelen Juhász Péter vádaskodása

A Fidesz-frakció szerint teljesen hiteltelen Juhász Péter Együtt-alelnök vádaskodása, mert a politikus “nem tud elszámolni a Milla pénzeivel és a saját vagyoni helyzetével” sem.

A nagyobbik kormánypárt parlamenti frakciója arra reagált keddi, az MTI-hez eljuttatott közleményében, hogy előzőleg Juhász Péter Székesfehérvárott azt követelte, a miniszterelnök “számoljon el vagyoni helyzetével, a családja vagyonával, és válaszoljon az újságírók, illetve állampolgárok kérdéseire ezzel kapcsolatban”. Hozzátette, meggyőződése, hogy Orbán Viktor Hatvanpusztán él, bár ezt tagadja.

A Fidesz-frakció közleményében azt írta: az Együtt politikusa “egy rózsadombi luxuslakást bérel havi négyszázezer forintért, miközben a kamerák előtt eljátssza, hogy a telefonszámlára nincs pénze és magyar emberektől vár adományokat saját kiadásainak fedezetére”.

A Fidesz véleménye szerint Juhász Péter csak el akarja terelni a figyelmet “törvényesen bevallott jövedelmét jelentősen meghaladó életviteléről”, hiszen az elmúlt időszakban sem tisztázta magát, sőt, egyre több kérdés merült fel vagyoni helyzetével kapcsolatban. A Fidesz által kezdeményezett vagyonnyilatkozat-tételi eljárás ezért alkalmas lesz minden kétség eloszlatására – tették hozzá.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »