Fidellel boronálnák össze Liam Neesont

Fidellel boronálnák össze Liam Neesont

Épp hogy elhunyt a Kubát vaskézzel vezető diktátor, Fidel Castro, az internet népe máris megtalálta az ideális főszereplőt a comandante életrajzi mozijára: Liam Neeson.

Miközben az elmúlt időszakban a net üdvöskéjének számító Justin Trudeau kanadai kormányfőt a pokolra küldik rajongói, amiért „figyelemre méltó vezetőnek” nevezte a péntek este elhunyt Fidelt, addig Neeson körül más felhanggal, de Castro miatt felbolydult a közösségi hálók galaxisa. Az északír származású színész és a kubai diktátor összeboronálásáról az amerikai közéleti pletykablog, a Mashable készített egy összeállítást.

A fotómontázs cunami alapján a hasonlóság tagadhatatlan, sőt, egy-két kép esetében kísérteties. Íme:

Why does Fidel Castro look like a Cuban Liam Neeson pic.twitter.com/G39yPBk0w6— Heisenberg (@JohnnyBoy_OX) 2016. november 26.

Egy-két képen már-már úgy tűnik, mintha ugyanaz az ember köszönne vissza két különböző idősíkból.

If you ever want to do a biopic about Fidel Castro, Liam Neeson is your guy. pic.twitter.com/Oc92KNEqGG— O. E. B. (@MrBxnny__) 2016. november 26.

Természetesen semmi hír arról, hogy bármilyen életrajzi film készülne a kubai diktátorról. Amennyiben mégis tervbe vennék, Neeson tényleg telitalálat lehet.

A színész egyelőre nem reagált a futótűzként terjedő spekulációkra, ami jelenleg inkább egy népszerű összeesküvéselméletnek tűnik. Egyben izgalmas nyomságyakorlás is lehet, hogy vajon egy népes netes közösség képes-e benyomni egy adott színészt egy olyan film főszerepére, amely moziról hivatalosan még szó sincs, viszont tényleg jó választásnak tűnne, ha a szerepet a vágyott színész játszaná.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »