Fidelitas: álljon ki Magyarországért az Amnesty International

A Fidelitas azt kéri az Amnesty Internationaltől (AI), hogy fejezze be a kvótareferendum elleni “hadjáratát”, ne vezesse félre a választókat, és álljon ki Magyarországért – mondta a Fidesz ifjúsági társszervezetének országos alelnöke vasárnap az MTI-nek.

Szabó Krisztián azt mondta: szeretnék, ha az AI a migránsok által elkövetett zaklatásokkal is foglalkozna.Emlékeztetett arra, hogy a Kölnben és más német városokban nők ellen elkövetett erőszak ügyében az AI nem szólalt meg, míg a bevándorlók burkiniviselésének ügyében határozottan kiállt.

“Épp ezért a Fidelitas felszólítja az Amnesty Internationalt, hogy a bevándorlók helyett álljon végre az európai nők oldalára, ugyanis, ha nem cselekszünk, nem telik el még egy évtized sem, és nem fogunk ráismerni arra az Európára, amelyet szeretünk és amelyben élni szeretnénk” – mondta.

Az alelnök szólt arról is, hogy a Fidelitas arra kér minden fiatalt, adja le voksát  az október 2-i népszavazáson, de ne egyedül tegyék, hanem barátaikkal és családjukkal együtt. ”Mert csak akkor lehet a fiataloké a jövő, ha itt és most élünk a lehetőséggel, és október 2-án kiállunk a kötelező betelepítés ellen” – hangsúlyozta Szabó Krisztián.


Forrás:gondola.hu
Tovább a cikkre »