Fico: Nem várok bocsánatkérést Sulíktól

Richard Sulík, az SaS elnöke már többször bizonyította, hogy nincs modora, és még csak nem is tudja, hogyan kell illendően viselkedni. (…)

 

Mint politikusnak sosem voltak illúzióim és elvárásaim azzal kapcsolatban, hogy az ellenzék az én harmadik kormányomnak 100 nap nyugtot adjon. De azt, hogy a képviselőik nyíltan hazudjanak és támadjanak engem, míg én az intenzív osztályon fekszem, teljesen rendhagyó viselkedésnek értékelem.  Újra szeretném nyomatékosítani, hogy nincs birtokomban semmilyen luxuslakás. Saját pénzemből bérelek egy lakást reprezentációs céllal, bár, mint ahogy azt Sulík nagyon jól tudja, jogom van térítésmentesen igénybe venni egy lakást az államtól.

 

Nem rendelkezem luxusautókkal sem, mert csak a köztisztviselők védelmét ellátó hivatal autóját használom, ami mellett két másik gépjárművet a Smer párt bocsátott ingyen rendelkezésemre. Ha Sulíkot érdekli, tudhatná, hogy még a kormányhivatal telefonját sem használom, hanem a Smer párt biztosít számomra mobiltelefont, hogy tehermentesítsem a kormányhivatalt. (…)

 

A politikai kultúra kifejezés az ellenzék számára nem mondd semmit. Jobra-balra vagdalkoznak, bizonyítékok nélkül gyanúsítják meg a kormányt és képviselőit súlyos bűncselekményekkel. (…)

 

Nem várok el bocsánatkérés Sulíktól. Tudatosan figyelmen kívül hagyom a szlovák bulvárlapokat, és csak azt a napi sajtót olvasom, amelyekből objektív és releváns információkat juthatok hozzá. Nem értem, hogy a Hospodárske Noviny emberi szempontból egyáltalán miért közölt le ilyen aljasságot.

 

HNonline.sk, Pán Sulík, aspoň na ARO mi dajte pokoj!


Forrás:korkep.sk
Tovább a cikkre »