Fiatalkorú kontinensfoglalók molesztálták a német lányokat – aztán ennyi

Előállított a rendőrség három, 14 és 17 év közötti “fiút” Mönchengladbachban, mert a gyanú szerint fiatal lányokat molesztáltak a város strandján. A három fiú közül egyikük bevándorló hátterű, de már német állampolgár, ketten viszont felnőtt kísérő nélkül érkező afgán menedékkérők voltak.

Magyar Menedék - Nemzeti Könyvhét

Eljárás indult fiatal menedékkérők ellen lányok molesztálásának gyanúja miatt a németországi Mönchengladbachban – közölte csütörtökön a helyi rendőrkapitányság. A közlemény szerint az Észak-Rajna-Vesztfália tartománybeli város strandján nyolc, 12 és 18 év közötti lány szerdán megkérte az úszómestert, hogy hívja ki a rendőrséget, mert három fiatalember szexuálisan zaklatta, egyebek között tapogatta őket.

A rendőrség előállította a 14 és 17 év közötti fiatalokat és eljárást indított ellenük, a strandot üzemeltető vállalat pedig valamennyi uszodájából és strandjáról kitiltotta őket. A legidősebb gyanúsított bevándorló családból származó német állampolgár, a másik kettő afganisztáni származású, felnőtt kísérő nélkül érkezett menedékkérő.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »