Fiatal lányok veszélyben Budapesten: perverzek kínálnak ingyen albérletet

Kecsegtetőnek tűnnek az ingyen albérletet ígérő hirdetések, de egészen döbbenetes dolgok áll a jelenség mögött.

Lassan felrobban az albérletpiac, mert egyre nagyobb a kereslet, jönnek az egyetemisták Budapestre. Az árak az égig érnek.

Persze lehet találni olyan hirdetéseket is, ahol ingyenes lakhatást ígérnek. Legalábbis nem pénzzel kell fizetni.

A Ripost utánajárt, mit is takarnak az egyforintos, vagy ingyenes hirdetések…

Az egyik hirdetésben ingyenes lakhatást biztosítanak nemdohányzó nőnek, cserébe „némi házvezetésért, intim kapcsolat nélkül”. Az újságírónő “kapott az alkalmon”, jelentkezett, ám a válaszban már egyértelműen közölték: a 20 négyzetméteres lakásban együtt kellene lakni a főbérlővel, aki magát segítőkész, sportos úrnak írta le.

“Külön felhívta a figyelmet arra, hogy „összetartozást” kér, és bár nem az intim kapcsolat az elsődleges cél, de bónuszpont jár érte, ha kölcsönös a szimpátia…”

Egy másik hirdetésben is ingyenes albérletet kínáltak, itt már a jelentkezéshez is képet kellett küldeni. A válaszlevél teljesen egyértelművé tette, hogy fizetnék az albérletet akár egy, vagy több éven keresztül is, és további havi fix 100 ezer forintot adna a hirdető, ha mellette heti egy-két alkalommal „jól éreznék magunkat egymással”.

Volt olyan hirdető is, aki már az első randin 50 ezer forint azonnali “segélyt” is adott volna.

Nála elengedhetetlen a kölcsönös szimpátia, és azt is elmondta, hogy nem akar több lányt támogatni, hosszú távon gondolkodik. Úgy fogalmazott, azért támogatna egy lányt, hogy annak ne kelljen aggódnia a pénzen és a megélhetésen, és teljes energiájával csak a tanulásra koncentrálhasson…

Csatolt_cikkek: Olvasta már?(18+) Pedofil banda: Saját kislányát bocsátotta áruba a perverz szexragadozóÍgy vetette rá magát lánya perverz gyilkosára az apa a bíróságonRovatok: KékfényTelepülés: MagyarországCímkék: kékfény, krimi, Magyarország, Budapest, perverzió, albérletForrás: 

MTI


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »