Fergeteges hangulat várható Lyonban – Ezt a francia várost is beveszik a magyar szurkolók

Fergeteges hangulat várható Lyonban – Ezt a francia várost is beveszik a magyar szurkolók

A magyar szurkolók ma is tervezik megadni a módját a válogatott méltó buzdításának. Lyonban gyakorlatilag már most elkezdődött az esti meccsre való készülődés. A hatalmas érdeklődés miatt a gyülekező helyszínét is módosítani kellett.

A korábbi Marseille-i vonuláshoz hasonló, nagyszabású eseményre készülnek a magyar drukkerek Lyonban, ahol nemzeti válogatottunk ma a portugálokkal csap össze.

A Bummm.hu videójának tanúsága szerint a magyar szurkolók, kiegészülve némi lengyel baráti támogatással, már délelőtt felfokozott leklesedéssel készülnek az esti megmérettetésre.

Az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) közlése szerint, a várhatóan közel 20 ezer fős tömegre való tekintettel – a magyar rendőri delegáció és a helyi rendőri erők egyeztetése után – a szurkolói csoportok módosították a mai vonulás kiindulópontját.

Az új helyszín a L’hippodrome de Lyon – Carré de Soie, amely a Metro “A” vonalának végállomásán található Vaulx-en-Velin – La Soie megállótól gyalog a Rue de la Poudrette-Avenue de Bohlen útvonalon keresztül közelíthető meg.

A szervezők tájékoztatása szerint a gyülekezés változatlanul szerda déltől kezdődik. A vonulás a korábbiaknak megfelelően délután kettőkor indul 5,5 kilométerre a stadiontól.

Az ORFK kéri azokat a szurkolókat, akik nem vesznek részt a vonuláson, hogy a biztonsági átvizsgálás miatt, a torlódás elkerülése érdekében időben érkezzenek meg a mérkőzés helyszínére.


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »