Ferenc pápa: „Locsogó politikai aktivista Péter székében”

Ferenc pápa: „Locsogó politikai aktivista Péter székében”

JUNGE FREIHEIT

 

Jakab apostol leveléből idézi kezdetnek e sorokat a jobboldali német lap: „A nyelv is tűz, a gonoszságnak összessége. Úgy van a nyelv a mi tagjaink között, hogy megszeplősíti az egész testet, és lángba borítja életünk folyását, maga is lángba boríttatván a gyehennától. Mert minden természet, vadállatoké, madaraké, csúszómászóké és vízieké megszelídíthető és meg is szelidíttetett az emberi természet által.

Hírdetés

De a nyelvet az emberek közül senki sem szelidítheti meg; fékezhetetlen gonosz az, halálos méreggel teljes.”

Majd így folytatja: ezzel Ferenc pápának folyamatosan nehézsége van. Noha már hozzászoktunk e locsogó latin-amerikai főpásztor mindenfajta üzemzavarához.

Az izraeli holokauszt emléknap kezdete előtti napon azonban „lelőtt egy madarat”. „Sok menekülttábor koncentrációs tábor – az azokban lévő tömegek miatt”, mondta szombaton Rómában. Ekkor a görög Leszbosz szigeten szerzett tavalyi benyomásaira gondolt. Amikor annyira megindult az ott látottak miatt, hogy magával vitt Rómába 12 muzulmánt. „De hát miért kellene egy pápának a keresztényeken is segítenie?” – kérdez a Junge Freihet.

Milyen érdekes, írja, hogy a koncentrációs tábor hasonlatán nem háborodtak fel. Ellentétben azzal, mint ami XVI. Benedeknél történt.

A toleranciától részeg nyitott határ aktivistáknak Ferenc egy új világrend reklámarca.

 

 

Megosztás:


Forrás:lovasistvan.hu
Tovább a cikkre »