Felvettek egy radikális iszlamistát a francia rendőrséghez – ezek annyira hülyék, hogy mutogatni kéne őket

Egy radikális iszlamistaként számon tartott férfi csatlakozott a francia rendőrséghez. A férfi nevét nem hozták nyilvánosságra, azt lehet róla tudni, hogy a francia titkosszolgálatok megfigyelték, és radikális iszlamistaként tartották számon. A férfi először a katonasághoz próbált csatlakozni, ez nem sikerült neki. Később jelentkezett a rendőrséghez, ahová felvették.

Eleinte folyamatosan jelentettek róla, a viselkedése alapján viszont úgy ítélték meg, hogy már nem veszélyes, ezért szeptember óta lekerült a terrorveszélyes emberek listájáról.

Hírdetés

Novemberben új terrorellenes törvény lép életbe Franciaországban, melynek értelmében szigorúbban fogják ellenőrizni a fegyveres testületek dolgozóit.

Érdekesség, hogy kiszivárogtatott jelentések szerint Franciaországban növekszik a rendfenntartó erők kötelékében dolgozók körében az iszlám népszerűsége — írja a Local.

Ez miért érdekesség? MILYEN LEHET AZ A RENDŐRSÉG, AHOVA CSAK ÚGY FELVESZIK A RADIKÁLIS ISZLAMISTÁKAT? Franciaország is halálra van ítélve.


Forrás:hunhir.info
Tovább a cikkre »