Felülhet Európa trónjára a Veszprém

Május utolsó hétvégéjén se unatkozik majd a sportot kedvelő közönség, még úgy se, hogy a nyár már félig betette a lábát az ajtón. Ezúttal is összeszedtük a hétvége sporteseményeit. Csemegézzen!

Újra eljött a hét utolsó két napja, amikor ki lehet pihenni a hétköznapi fáradtságot. Aki kirándulás, strandolás helyett a hűs szobát és a sportprogramokat választja, annak összeszedtük, miből is válogathat.

Szombaton, ebéd után az autósport szerelmesei a Monacói Nagydíj időmérő edzését követhetik nyomon az M4 sporton, 13.45-től. Később, 17.30-tól a csatorna már a férfi vízilabda-bajnokság fináléját, a Szolnok–Eger mérkőzést adja. És mielőtt rátérnénk a nap két legfontosabb sporteseményére, jeleznénk, hogy az Eurosport 2 délelőtt 11 órától este fél 9-ig várja a tenisz szerelmeseit, a Roland Garros hetedik napjának eseményeivel.

És akkor jöjjön a szombati nap sava-borsa. Bemelegítés gyanánt ajánljuk a Vive Tauron Kielce (lengyel)–PSG (francia) férfi kézilabda Bajnokok Ligája Final Four-elődöntőt. Aztán, ha ennek vége, jöhet a magyar érdekeltség, az MVM Veszprém ugyanis a német THW Kiel csapatával küzd meg a döntőbe jutásért. Az első találkozó közvetítése 15.15-kor, míg a másodiké 18.00-kor kezdődik, mindkét meccset a Sport 1 adja.

És persze ne feledjük, szombaton eldől, ki nyeri a foci Bajnokok Ligája idei küzdelmeit, az M4 Sporton és a Sport 1-en is követhető lesz a Real Madrid–Atlético Madrid találkozó minden fontos mozzanata.

A BL-döntőt és a Veszprém-meccset is élőben követheti majd az MNO-n.

Legyen arany a vasárnap

Ha szombaton időmérő lesz Monacóban, akkor vasárnap a futamot is megrendezik. Minden, ami a pályán és azon kívül történik 13.30-tól az M4-en követhető. És persze a hét utolsó napján is ütik a labdát a Garroson. A nyolcadik nap eseményeit szintén az Eurosport 2 mutatja meg 11.00-tól egészen estig.

Remélhetőleg vasárnap a Veszprémért már a kézi BL-döntőjében szoríthatunk. A finálé este 6-kor kezdődik, a bronzmeccs pedig 15.30-kor. Mindkét találkozót a Sport 1 közvetíti.

A hét végén több foci-Eb-felkészülési találkozót is rendeznek. Vasárnap ezek közül a Németország–Szlovákiát adja 17.45-től a Sport 2, 20.40-től pedig az Olaszország–Skócia mérkőzést a DIGI Sport 1.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »