Felújítási munkálatok zajlanak a beregszászi iskolákban és óvodákban

Babják Zoltán, Beregszász polgármestere Pilipenko Mariannával, az oktatási főosztály vezetőjével felkereste azokat a tanintézetek, amelyekben befejeződtek a felújítási munkálatok, illetve megtekintettük azokat az iskolákat és óvodákat, amelyekben csak kezdődik a tatarozás.

Az 1. sz. óvoda például már fogadta a gyermekeket azt követően, hogy kicserélték az ablakokat, kimeszelték a helyiségeket, illetve felújították a fűtési rendszert – olvasható a polgármester közösségi oldalán.

A polgármester járt az 5. sz. óvodában is, ahol nemrég cserélték ki az ablakokat és ajtókat, illetve belső munkálatokat végeztek.

Az 5. sz. középiskolában külső tatarozás van folyamatban, emellett tervbe van véve egy műfüves pálya alapjának megépítése is.

A 6. sz. általános iskolában az ottani étkezde helyiségének állapotát mérték fel, míg a 6. sz. óvodában a tető és a homlokzat rendbe hozása szerepel a távlati tervek között.

Csatolt_cikkek: Olvasta már:Folytatódik a Beregszászi Művészeti Iskola felújításaKatasztrofális a közlekedési helyzet BeregszászbanNemzetközi gyermeknap BeregszászbanRovatok: BelföldTelepülés: Ukrajna›Kárpátalja›Beregszászi járás›BeregszászCímkék: belföld, iskolák, óvodák, felújítások, tatarozás, Babják Zoltán, Beregszász, KárpátaljaForrás: Kárpátinfo.net


Forrás:karpatinfo.net
Tovább a cikkre »