Félpercben az ország: nemcsak a nyakláncot, de még a sört is elveszik a cigánygyerekek

police.hu

A rendőrség keresi azt a három férfit, akik egy rákosmenti busz utasától elvették nyakláncát és két üveg sörét. Tették mindezt fényes nappal.

A rendőrség közleménye szerint 2016. május 1-én délután fél négykor a Budapest XVII. kerületében közlekedő 97E jelzésű buszra két ismeretlen szállt fel.

A közzétett videofelvétel szerint, a két fiatal cigánygyerek az üres buszon egy férfihez odaléptek, akit többször is megütöttek, majd levették róla az ezüst nyakláncát.

Hogy mennyire kisstílű szemetek voltak, jelzi, még az áldozatuk sörét is elvették röhögve. Az Olcsvai utcánál szálltak le a járműről.

A rendőrség szerint volt egy harmadik bűntársuk is, őt is keresik.

Ha látná őket

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XVII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a felvételen látható személyekről, tartózkodási helyeikről vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06 (1) 253-2340 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

 


Forrás:alfahir.hu
Tovább a cikkre »