Félmillió idegen élősködő kontinensfoglalót hozna Európába Soros szervezete

Az Európai Unió tagállamainak több mint félmillió olyan idegent kellene átvenniük, aki jelenleg harmadik világbeli menekülttáborokban él – vélekedett a zsidó milliárdoshoz, George Soroshoz köthető International Rescue Committee nem kormányzati szervezet elnöke.

Az EUobservernek adott interjút David Miliband egykori brit külügyminiszter, aki jelenleg az International Rescue Commitee (IRC) nevű nem kormányzati szervezet (NGO) elnöki pozícióját tölti be. Miliband az interjúban kijelentette, Európának jelenleg két választási lehetősége van, vagy elfogadja a tömeges illegális bevándorlást, vagy legális útvonalakat hoz létre a világ legszegényebb emberei számára. Elmondta, sürgeti Brüsszelt azzal kapcsolatban, hogy öt év alatt helyezzen át ötszáznegyvenezer olyan menekültet Európába, aki harmadik világbeli menekülttáborban él. „A lényeg az, hogy a menekültek túlnyomó többsége szegény országokban van, nem pedig az európai országokban” – tette hozzá.

Az IRC, mint számos egyéb civil szervezet, a magyarországi zsidó származású amerikai milliárdos, George Soros nevéhez köthető, aki a napokban személyesen is támadásba lendült Magyarország ellen.

Soros szerint a magyar nemzeti konzultációban szándékosan félremagyarázzák a nézeteit, hogy eltereljék a figyelmet az oktatás és az egészségügy helyzetéről. Ugyanakkor, mint a Breitbart amerikai hírportál rámutatott, az amerikai milliárdos több olyan civil szervezetet is támogat, amely a „nyitott határokat” hirdeti Európában, emellett segíti a betolakodókat, hogy eljuthassanak a kontinensre.

Amellett, hogy az IRC-nek a kilencvenes évek óta Soros a legnagyobb és legbefolyásosabb támogatója, azon szervezetek között van, amely irányítja a milliárdos üzletember tavaly ősszel bejelentett 500 millió dolláros, bevándorlókat segítő „befektetését”.

A napokban megjelent nyilatkozatokban George Soros egyébként tagadja, hogy ő irányítaná az Európai Unió döntéshozatali folyamatát, szerinte „a migrációs válság kezelésére vonatkozó döntéseket az EU tagállamai, intézményei hozzák, s ezeknek részese a magyar kormány is”. A milliárdos befolyására azonban legutóbb Nigel Farage brit EP-képviselő hívta fel a figyelmet, felidézve egyebek mellett azt a tényt, hogy a Nyílt Társadalomért Alapítványok képviselői tavaly 43 találkozót tartottak brüsszeli döntéshozókkal, és a most megjelent interjúban Miliband is elmondja, igyekszik nyomást gyakorolni az unióra. Azonban nem csak a George Soroshoz köthető szervezetek, maga az amerikai milliárdos is gyakori vendég Brüsszelben, legutóbb éppen a múlt héten találkozott mások mellett Cecilia Wikström svéd liberális képviselővel is, aki a többek között a kötelező, felső létszámhatár nélküli kvótát sürgető migrációs jelentést jegyzi.


Forrás:hunhir.hu
Tovább a cikkre »