Félmilliárdos fejlesztés: ennyi a piaci ár?

Az egyik nemzetközi tanácsadó céggel véleményeztette több száz millió forintból létrehozott új honlapját az agrárkamara.

A köztestület elnöke elmondta, hogy a KPMG Magyarország nem járult hozzá a tanulmány közzétételéhez, de a kamara elküldi azt tagjainak, hogy valós képet kaphassanak a fejlesztésről. Győrffy Balázs szerint a KPMG tanulmányából is kiderül, hogy a honlap nem került többe a piacon szokásos árnál. Az internetes oldal miatt a Gyurcsány-párt korábban feljelentést tett.

„Mi is a sajtóból szereztünk tudomást arról, hogy a Demokratikus Koalíció feljelentést tett. A probléma viszont az, hogy ismeretlen tettes ellen tehette valószínűleg a feljelentést, mert valóban voltak nálunk rendőrök, akik  ezzel kapcsolatban információt kértek. Mi kérdeztük tőlük, hogy kapunk-e valamilyen visszacsatolást ezzel kapcsolatban. És ugye mivel ismeretlen tettes ellen tették, és nem ellenünk, ezért nem vagyunk abban a státuszban, hogy bennünket értesíteni kellene a nyomozatin szakasz lezárásáról” – közölte Győrffy Balázs.


Forrás:mno.hu
Tovább a cikkre »