Felllázadt a kiskunhalasi betolakodótábor: eddig 300 rendőrt vezényeltek ki a békés menekültekhez

Felllázadt a kiskunhalasi betolakodótábor: eddig 300 rendőrt vezényeltek ki a békés menekültekhez

Legalább 40, a Szegedi úti Gábor Áron laktanya felé száguldó rendőrautót láttak olvasóink, akik közül többen értesítették szerkesztőségünket – írja a Halasmédia. Egyelőre nem lehet még tudni, hogy mi történt a zárt táborban, de a helyi portál értesülése szerint egy tűzoltóautót is a helyszínre riasztottak. A helyszínen azt lehet látni, hogy a migránsok és a rendőrök, fegyveres biztonsági őrök néznek egymással farkasszemet a kerítésen keresztül.

 Az egyik ártatlan afgán tegnap a másik füléből lakmározott

Kiharapott társa füléből egy darabot egy migráns a Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központban, az afgán gyanúsítottat őrizetbe vették – közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság megbízott szóvivője szerdán az MTI-vel.

Árvai Edina tájékoztatása szerint az esetet kedd este jelentette be a sértett, egy 18 éves afgán férfi. Őt kórházba vitték. A kiharapott füldarab nem került elő – tette hozzá.

Jelezte: a kiskunhalasi rendőrkapitányság nyomozói súlyos testi sértés bűntett gyanújával őrizetbe vették a cselekménnyel gyanúsított 22 éves afgán állampolgárt.

A gyanúsítottat április 26-án fogták el Ásotthalom térségében, miután illegálisan lépett Magyarország területére. A férfi később elhagyta a számára kijelölt nyitott befogadó intézményt, majd május 4-én ismét elfogták Hegyeshalom közelében. A sértett április 25-én került nyitott befogadóállomásra, ahonnan ugyancsak távozott, őt május 1-jén fogták el Lébény közelében, és helyezték el őrzött befogadóközpontban.

Frissítés: Nem tetszenek a vadaknak a rácsok

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában 2016. június 1-jén 11 óra 20 perc körül az ott elhelyezett 484 menekültügyi őrizetes közül mintegy 300 fő a zárt körülményeket és a lassú ügyintézést kifogásolva elégedetlenségének adott hangot. Három választott szószólójuk közül egy szír férfi petíciót juttatott el a menekültügyi hatósághoz, majd arra szólította fel az egybeverődött migránsokat, hogy induljanak el Budapestre.

A rendőrség jelentős erőkkel biztosítja a befogadó intézményt és környékét, megakadályozza az őrzött befogadó központ elhagyását, fenntartja a városban a közrendet, a közbiztonságot.

Érthetetlen, hogy miért nem lófrálhatnak szabadon:

Onanizáló afgán oltalmazott: örülhetnek, hogy nem erőszakoltam meg az eladónőt

Jól megbüntették a kiskunhalasi táborban verekedő afgánt

Megérte oltalmazni az afgán ösztönlényt: dohányboltban adta elő önkielégítő-magánszámát

Még nem tudni, hogy most az ingyen internet, vagy eltérő Korán-értelmezés miatt kakaskodtak a kiskunhalasi táborban

Még jó ideig mi etetjük az ingyenes internet miatt Kiskunhalason lázadozó betolakodókat

Párját ritkította egy afgán "fiatal" a bicskei nyílt befogadóállomáson


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »