Félholtra erőszakoltak egy 18 éves lányt Kelenföldön

Félholtra erőszakoltak egy 18 éves lányt Kelenföldön

Múlt hét pénteken ismerkedtek meg, másnapra pedig újabb találkozót beszélt meg egy 19 éves fiúval az a 18 éves lány, akit Kelenföldön, egy borkos részen erőszakolt meg új ismerőse szombaton éjjel.

A Velvet információja szerint a lány olyan súlyos sérülésekkel került kórházba szombaton, hogy még mindig az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán fekszik, és a rendőrök még ki sem tudták hallgatni.

Hírdetés

Úgy tudják, hogy a fiú a kihallgatásán csak a lány hajának színére, és arra emlékezett, hogy kitűzők voltak a kabátján. A bíróság kedden délután döntött a fiú előzetes letartóztatásáról, amit 30 napra elrendeltek.

"Védencem nem tett beismerő vallomást, mivel állítása szerint nem emlékszik semmire. A bűncselekmény súlya és az elkövetés módja miatt indítványozni fogjuk védencem elmeorvosi vizsgálatát" – mondta Benő László, a fiú ügyvédje.

A 19 éves fiú valószínűleg azért sem emlékszik arra, hogy pontosan mi történt, mert napok óta részeg volt, de állítása szerint nem drogozott. Védője közölte: korábban nem volt büntetve, most szexuális erőszak bűntettével és súlyos testi sértés kísérletének bűntettével gyanúsítják.


Forrás:kuruc.info
Tovább a cikkre »